A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СВЯТКУЄМО ІВАНА КУПАЛА!!

Ніч з 6 на 7 липня вважається однією з найбільш таємничих та магічних. Саме у цей час відзначається свято Івана Купала, яке до цих пір покрито різними секретами й легендами.

21:03 05.07.2021

ДЮСШ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ - СРІБНИЙ ПРИЗЕР ОБЛАСНОГО ОГЛЯД-КОНКУРСУ

       За результатами роботи за 2020-2021 навчальний рік комунальний заклад ДЮСШ Степанівської селищної ради виборов друге місце серед спортивних шкіл  області четвертої групи. Підсумки конкурсу підводили на спортивному святі "Олімпійський день" в м. Суми, нагороду вручав начальник  управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністраціїї Євген Походня, який подякував за високі результати в спортивно-масовій роботі та підготовці вихованців  ДЮСШ до спорту вищих досягнень.

18:01 02.07.2021

СПОРТИВНЕ СВЯТО - ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ С. САД

       Садівська громада стала центром олімпійського руху 02 червня, у с. Сад відбулись відкриті місцеві змагання приурочені Всеукраїнському спортивному святу "Олімпійський день". У змаганнях взяли участь спортсмени  Верхньосироватської, Садівської, Степанівської громад та команда с. Миколаївка Сумського району.

16:48 02.07.2021

ВИПУСНИЙ ВЕЧІР СТЕПАНІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ

        Радісні й водночас сумні почуття переповнювали випускників Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на останньому вечорі в стінах вже ставшого рідним закладу. Для 12 учнів школи 30 червня відбувся випускний вечір. Цікавість перед невідомим, світлим майбутнім, жага до нових звершень у дорослому житті й теплі спогади про найкращі шкільні роки створили душевну атмосферу свята.

01:30 01.07.2021

СВЯТО ФУТБОЛУ У С. ПІДЛІСНІВКА

       На свято Дня молоді 27 червня с. Підліснівка Степанівської територіальної громади стало центром футбольного життя, адже на футбольному полі відбулось одразу три матчі.

15:40 28.06.2021

ВОЛЕЙБОЛЬНИЙ ТУРНІР В С. НОВОСУХАНІВКА

     До Дня молоді, 26 червня, у спортианій залі закладу загальної середньої освіти с. Новосуханівка відбувся волейбольний турнір, в якому взяли участь три збірні команди с. Новосуханівка, с. Підліснвка та команда смт Степанівка. Змагання проходили в теплій, дружній атмосфері. Спортсмени із завзяттям відстоювали честь своїх населених пунктів, але з впевненістю можна сказати, що в результаті перемогла дружба. 

02:42 28.06.2021

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 25 РІЧНИЦІ З ДНЯ ПРИЙНЯТТЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

         З нагоди 25-річчя ухвалення Конституції України 27 червня біля Степанівського селищного будинку культури розпочалась святкова концертна програма. Під час офіційної частини слово мав селищний голова Степанівської селищної ради Лукаш Володимир Олександрович, який привітав жителів та гостей Степанівської громади з цим важливим святом, наголосив на необхідності єднання українців заради побудови сильної, могутньої держави. 

18:31 27.06.2021

Степанівка посіла друге місце в обласних спортивних змаганнях «Краще спортивне село Сумщини – 2021 року»

Збірна команда смт. Степанівка 19 червня 2021 року взяла участь у обласних спортивних змаганнях «Краще спортивне село Сумщини – 2021 року». Наша збірна посіла почесне ДРУГЕ місце серед 8 команд учасниць.

14:58 22.06.2021

ПЕРЕМОЖНА УЧАСТЬ СОЛІСТОК НАРОДНОГО АМАТОРСЬКОГО ВОКАЛЬНОГО АНСАМБЛЮ "КОСІВ'ЯНОЧКА"КОСІВЩИНСЬКОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ

У квітні-травні 2021 року в м. Суми проходив Міжрегіональний дистанційний Багатожанровий фестиваль-конкурс "Зірки сцени" в якому взяли участь солістки народного аматорського вокального ансамблю "Косів'яночка" Косівщинського СБК Онищенко Олександра та Гончаренко Дарина. Молоді обдарування були неперевершені. Онищенко Саша нагороджена Дипломом за зайняте 1 місце в молодіжній категорії, в номінації (народний вокал), а Дарина Гончаренко за зайняте 1 місце в молодіжній категорії, в номінації (естрадний вокал) (Керівник - Анна Мохнюк)

06:10 22.06.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень