A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВИПУСНИЙ ВЕЧІР СТЕПАНІВСЬКОЇ ЗАГАЛЬНООСВІТНЬОЇ ШКОЛИ І-ІІІ СТУПЕНІВ

Дата: 01.07.2021 01:30
Кількість переглядів: 49

        Радісні й водночас сумні почуття переповнювали випускників Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів на останньому вечорі в стінах вже ставшого рідним закладу. Для 12 учнів школи 30 червня відбувся випускний вечір. Цікавість перед невідомим, світлим майбутнім, жага до нових звершень у дорослому житті й теплі спогади про найкращі шкільні роки створили душевну атмосферу свята.

        Запрошений на свято голова Степанівської селищної ради Лукаш Володимир Олександрович побажав  нових звершень і відкриттів на новому етапі життя, висловив надію й глибоке переконання, що після подальшого навчання  випускники обов’язково мають повернутися в рідне селище для спільної праці на благо Степанівської громади.

        Багато теплих слів та побажань було сказано на адресу випускників, батьків, вчителів директором закладу Бузовською Наталією Миколаївною, адже частинка душі вкладена в кожного учня, і так не легко розлучатися з ними. Останнім підсумком навчання стало урочисте вручення свідоцтв про повну загальну середню освіту. 

        Під час свого виступу випускники віддали шану батькам, вчителям, особливо класному керівнику Твердохліб Олені Сергіївні, яка відданою педагогічною працею вивела колишніх учнів у доросле життя.

Степанівська селищна рада та управління освіти, культури, молоді і спорту приєднується до найкращих побажань випускникам, бажає сил, здоровя, реалізації всіх поставлених цілей.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень