A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

УСПІШНА УЧАСТЬ ЛЕГКОАТЛЕТІВ КЗ ДЮСШ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

        У гостинному Івано-Франківську відбувся  командний чемпіонат України з легкої атлетики серед ДЮСШ і СДЮШОР (2004 р.н. та молодші). У змаганнях взяли участь 547 спортсменів із 24 областей України та містаКиєва.Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа» Степанівської селищної ради представляли чотири спортсмени. Високий рівень підготовки показав Едуард Кравченко, який на останніх метрах дистанції  виборов 1 місце. Дистанцію 5000 м. він здолав за 22хв. 42сек., що відповідає нормативу першого дорослому розряду і  40 очкам у заліку.

17:58 28.09.2021

Вітаємо з Днем дошкілля

Шановні працівники закладів дошкільної освіти Степанівської територіальної громади.

08:22 27.09.2021

325 РІЧЧЯ СЕЛА ПІДЛІСНІВКА

       День народження рідного, затишного і миловидного села зібрало мешканців і гостей с. Підліснівка 25 вересня біля сільського будинку культури. Цьогоріч громада святкує 325 річний ювілей з дня заснування поселення, за свою багату історію рідна батьківщина зазнала часи розквіту і поневолення, випробування війною і розбудови.

21:21 26.09.2021

ЧЕРГОВИЙ ТУР ЧЕМПІОНАТУ СУМСЬКОЇ ТГ З ФУТБОЛУ

     На футбольному полі "Заводського" мікрорайону відбувся матч між футбольними командами, представниками Степанівської ТГ Чемпіонату Сумської ТГ з футболу. Футбольна команда "Хлібодар" Степанівської селищної ради на своєму полі 19 вересня зустрічала ФК "Колос" с. Підліснівка. З перших хвилин матчу розгорнулася відчайдушна боротьба, адже вирішувалося яка команда займе другу сходинку турнірної таблиці чемпіонату. Рахунок матчу відкрив шедевральним ударом Євгеній Малюченко і до кінця першого тайму рахунок вже був 2:0 на користь "Хлібодара", після перерви гравці "Колоса" скоротили віставання до мінімального, але так і не змогли зрівняти рахунок, фінальний сигнал арбітра констатував перемогу "Хлібодара" з рахунком 2:1. 

11:38 23.09.2021

СТАРТ ЧЕМПІОНАТУ ДЮФЛ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ

       Відомий вислів : «Матч відбудеться за будь-якої погоди» підтвердився цими вихідними, адже на футбольному полі «Заводського» мікрорайону 19 вересня стартував Чемпіонат дитячо-юнацької футбольної ліги Сумської області.  За несприятливих погодних умов у першому матчі чемпіонату групи А зустрілись збірна команда комунального закладу ДЮСШ Степанівської селищної ради та команда Великописарівської ДЮСШ. З перших хвилин матчу розпочалась відчайдушна боротьба за перемогу, адже обом командам хотілось розпочати чемпіонат з перемоги, перший тайм не приніс переваги жодній команді, а вже в другому юнаки Степанівської ДЮСШ забили переможний гол, який і приніс перемогу команді.

10:42 21.09.2021

ПЕРЕМОЖНИЙ ВИСТУП ТАНЦЮВАЛЬНОГО КОЛЕКТИВУ "DANCE GROUP EUPHORIA"

      Сучасний танцювальний колектив «Dance group Euphoria»   (керівник – Будко М. М.) Степанівського селищного будинку культури взяв участь у Міжрегіональному фестивалі – конкурсі дитячої та юнацької творчості «Водограй талантів», що відбувся 19 вересня у глядацькій залі Сумського державного університету.

09:06 21.09.2021

РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУ "АКТИВНІ ПАРКИ - ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ"

   Доведено, що мешканці Степанівської громади завжди підтримують активний і здоровий спосіб життя, тому жителі  громади  з завзяттям включилися в реалізацію ініціативи Президента України "Активні парки - локації здорової України".  Відправною точкою для реалізаціїї проекту став спортивний майданчик с. Косівщина вул. Шкільна 16 б де були встановлені інформаційні стенди з QR кодами, посиланнями на відеоуроки,  за допомогою яких всі охочі можуть подивитися комплекс вправ від відомих людей нашої держави.

16:09 17.09.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень