A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Оздоровлення в наметовому таборі "Сузір'я"

Чотирнадцять днів п'ятнадцять учнів закладів загальної середньої освіти Степанівської територіальної громади відпочиватимуть у наметовому таборі "Сузір'я". Путівки для оздоровлення надано Управлінням молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації, які придбано за кошти обласного бюджету. Бажаємо веселого та змістовного відпочинку учнівській молоді громади.

06:59 29.07.2021

СВЯТО ФУТБОЛУ - "КУБОК ПОКОЛІНЬ 2021"

     Традиційно в останні дні липня у Степанівській громаді відбувається грандіозне футбольне свято «Кубок Поколінь». Цей рік не був винятком, 25 липня шість футбольних команд різних поколінь розпочали безкомпромісну боротьбу на міні-футбольному майданчику селищного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". 

16:11 25.07.2021

ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ СТЕПАНІВСЬКОЇ ЗЕМЛІ СПАСЬОНОВА ВАСИЛЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА

         Вічна пам'ять і жаль в серцях жителів Степанівської ТГ і всієї України за полеглих героїв нашої держави в підлій війні з російським агресором на сході нашої Батьківщини. 23 липня 2014 року стало сумною датою для багатьох українців. У результаті тяжкого осколкового поранення у м. Лисичанськ Луганської області помер підполковник Збройних сил України Спасьонов Василь Володимирович, начальник протиповітряної оборони 51 бригади, якого поховали на день Святого Володимира у мальовничому селі Житані Волинської області. Проводжали в останню путь на Волині, а оплакували ще й у рідній Степанівці на Сумщині, адже  саме тут Василь Володимирович народився, тут пройшло його дитинство, шкільні роки, юність. 

15:55 23.07.2021

ВИСТУП ЛЕГКОАТЛЕТІВ СТЕПАНІВСЬКОЇ ТГ НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ

       Спортсмени Степанівської ТГ представили громаду на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед юніорів, який відбувся 15-18 липня в м.Таллін (Естонія). Збірну команду України склали 40 легкоатлетів. Від Сумської області до складу команди увійшли 3 спортсмени: Криловецька Софія, Рущак Микола, Шелест Єгор, жителі Степанівської територіальної громади та вихованці сімейного тандему тренерів комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Степанівської селищної ради Шелеста Олексія та Шелест Людмили

15:54 20.07.2021

ЧЕМПІОНАТ СУМСЬКОЇ ТГ З ФУТБОЛУ

    Перерва у Відкритому чемпіонаті Сумської ТГ з футболу дала змогу відіграти командам раніше незіграні матчі першого кола.18 липня  Підліснівський "Колос" на своєму полі приймав "Кристал" з с. Низи, впевнено обігравши його з рахунком 3:1. Юнацька команда "Колоса" також святкувала перемогу над юнаками з "Кристала" з рахунком 2:0.

12:38 20.07.2021

У СТЕПАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ПРОДОВЖУЄТЬСЯ ОЗДОРОВЧА КАМПАНІЯ

   Державний позашкільний оздоровчий заклад санаторного типу «Ровесник», що розташований на мальовничій околиці міста Суми, в урочищі Баранівки. відкрив свої двері для 28 дітей пільгової категорії Степанівської громади.

07:39 18.07.2021

ДЕВ'ЯТИЙ ТУР ЧЕМПІОНАТУ СУМСЬКОЇ ТГ З ФУТБОЛУ

         Цими вихідними завершився заключний дев'ятий тур першого кола чемпіонату Сумської ТГ з футболу. Степанівський "Хлібодар" на  виїзді впевнено переміг  ФК "Легіон" з рахунком 4:1. Після дев'яти турів "Хлібодар"  займає друге місце турнірної таблиці групи А маючи 18 очок в доробку. Ще одна команда Степанівської ТГ "Колос" с. Підліснівка обіграла команду ФК "Верхня Сироватка" (5:3) і посіла 4-ту сходинку чемпіонату.

16:11 13.07.2021

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ФЕСТИВАЛЬ "КОЗАЦЬКИЙ РОДОСЛАВ"

        Село Шаповалівка Конотопського району 10 липня 2021 року стало центром величі українського народу, адже тут відбувся щорічний Всеукраїнський фестиваль "Козацький родослав", присвячений блискучій перемозі наших пращурів-козаків під керівництвом гетьмана Івана Виговського у Конотопській битві з московським військом 1659 року.

11:17 11.07.2021

СВЯТКУВАННЯ ІВАНА КУПАЛА

     Свято Івана Купала – одне з найдавніших свят, яке відмічається по всій території сучасної України з давніх (дохристиянських) часів. У ніч з 6 на 7 липня наші предки збирали росу і трави, так як вони володіли цілющими властивостями. Існує безліч ритуалів для святкування Іванова дня. В одних регіонах наші пращури купалися у відкритих водоймах, в інших - навпаки - побоювалися гніву Водяного. Але всі слов'яни в цей день стрибали через багаття, тримаючись за руки, і водили навколо них хороводи. Вірили, що купальське багаття очищає.

10:00 07.07.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень