A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СПОРТИВНЕ СВЯТО - ОЛІМПІЙСЬКИЙ ДЕНЬ С. САД

Дата: 02.07.2021 16:48
Кількість переглядів: 53

       Садівська громада стала центром олімпійського руху 02 червня, у с. Сад відбулись відкриті місцеві змагання приурочені Всеукраїнському спортивному святу "Олімпійський день". У змаганнях взяли участь спортсмени  Верхньосироватської, Садівської, Степанівської громад та команда с. Миколаївка Сумського району.

       На святі були присутні імениті спортсмени Сумщини: голова Сумського обласного відділення НОК України Заслужений майстер спорту, срібна призерка Олімпійських ігор Олена Петрова, майстер спорту міжнародного класу, учасник Олімпійських ігор у Сіднеї та Пекіні Олексій Шелест, який є тренером-викладачем КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради, майстер спорту міжнародного класу, кандидат на участь у Олімпійських іграх у Токіо 2020р. Світличний Сергій.

       Олена Петрова подякувала юним спортсменам за рішення взяти участь у змаганннях, побажала багато яскравих перемог на спортивному та життєвому шляху, після чого розпочалась весела руханка для учасників та вболівальників змагань. 

       Степанівська громада була представлена відділеннями футболу (тренер-викладач Акопов Ю.А.), легкої атлетики ( тандем тренерів Л.Г. Шелест, О.П. Шелест), та представницями секції боксу (інструктор з фізичної культури Кочура Д.А.). За результатами забігів місця на п'єдесталі були розподілені наступним чином:

Юнаки 2012-2013 р.н.

І місце - Житлов Андрій 

ІІ місце Морох Іван 

Юнаки 2010-2011 р.н.

ІІІ місце Глуходід Тимофій 

Дівчата 2006-2007 р..н

І місце Гольченко Дарина 

ІІ місце Кузьменко Аліна 

ІІІ місце Калініченко Дарія

Юнаки 2006-2007 р.н.

І місце Лазоренко Сергій

ІІІ місце Гладков Ярослав

      Степанівська селищна рада щиро дякує спортсменам за участь у змаганнях, за яскраві перемоги й чесну боротьбу, зичить здоров'я, сил та яскравих нових звершень у спорті й навчанні.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень