A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Сторінка на стадії наповнення.

У СТЕПАНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ РОЗІГРАЛИ КУБОК СТРАШНЕНКА.

Участь у цьогорічному турнірі взяли чотири команди - "Ніколь-Технологія"(місто Суми), "Хлібодар"(селище Степанівка), "Фортуна""(місто Суми),  та "ЗіКоНі-Авангард""(місто Суми). Грали вони на мініфутбольному полі Степанівського спортивного комплексу фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх».

10:34 22.07.2024

До Степанівської селищної ради на зустріч із колективом завітала психологиня БФ «Рокада».

3 липня  в Степанівській селищній раді відбувся психологічний тренінг на тему: «Емоційний інтелект, мистецтво розуміти себе та оточуючих». Його провела представниця благодійного фонду «Рокада» Анастасія Остапенко для працівників Степанівської селищної ради та управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради.

09:04 04.07.2024

ВІТАЄМО З ДНЕМ КОНСТИТУЦІЇ!

Шановні мешканці Степанівської громади! Цього року Україна знову відзначає День Конституції в умовах воєнного стану через повномасштабне вторгнення росії. Основний Закон України - Конституцію України - було ухвалено 28 червня 1996 року. Починаючи з 1996 року дата свята залишається незмінною. Прийняття народом свого найголовнішого закону знаменує народження вільної держави. Тож нехай ця дата в календарі не стане для  кожного з нас порожнім звуком і кожен з гідністю зможе сказати, що ми справді маємо ту країну, на яку ми заслуговуємо. Нехай вона залишиться незалежною і могутньою. Нехай на жовтих полях встигає врожай радості, а блакитне небо ніколи не сховають ні дим, ні хмари гніву. Щиро вітаємо усіх вас з Днем Конституції України!  Нехай цей важливий день об'єднує нас у прагненні до справедливості, свободи та демократії. Відданість цьому щодня доводять мільйони українців. Герої на передовій і ті, хто важко працює для зміцнення держави. Українці, які змінили своє життя, змінили свою професію, але не змінили свій вибір на користь свободи, України, Європи.  Конституція України – це не лише основний закон, а й дороговказ до майбутнього, де панують права і свободи кожної людини.  Нехай цей  день сповнить наші серця гордістю за нашу країну та натхненням до нових звершень заради її процвітання.  Зичимо всім міцного здоров'я, родинного благополуччя та мирного неба над головою.  Разом ми зможемо досягти всіх поставлених цілей та побудувати краще майбутнє для наших дітей.  З Днем Конституції! Слава Україні! З повагою, Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради

09:02 28.06.2024

У Степанівській селищній територіальній громаді проведено рухові активності в рамках Всеукраїнського Олімпійського дня під гаслом «Передай вогонь ПЕРЕМОГИ!»

У рамках Всеукраїнського Олімпійського дня під гаслом «Передай вогонь ПЕРЕМОГИ!» у Степанівській селищній територіальній громаді проведено спортивні змагання присвячені участі національної збірної України в Іграх ХХХІІІ Олімпіади 2024 року, які відбудуться в Парижі.

08:52 27.06.2024

ВІДПОЧИНОК ВИХОВАНЦІВ КОЛЕКТИВУ «DANCE GROUP EUPHORIA» СТЕПАНІВСЬКОГО СЕЛИЩНОГО БУДИНКУ КУЛЬТУРИ У БОЛГАРІЇ

Літо — прекрасна пора для активного відпочинку і зміцнення здоров’я дітей. Краще, а ніж тепла морська вода, сонце, розваги та підвищення танцювальної майстерності шляхом участі в хореографічних конкурсах та майстер-класах  на свіжому повітрі у літню пору і не придумаєш. Дітям потрібен відпочинок та можливість відволікатися, особливо в реаліях сьогодення, коли ворог постійно гатить по українській території авіабомбами, ракетами та іншими видами зброї, яка нищить та руйнує все живе довкола.

10:52 17.06.2024

У Степанівській селищній територіальній громаді висадили троянди у рамках акції «Квітни. Допомагай. Перемагай!»

У рамках акції Степанівська  громада отримала 200 саджанців троянд. Реалізовує цю ініціативу Фонд громади “Подільська громада” @podilska.hromada за підтримки компанії Dekoplant @dekoplant.com. ua. Участь в акції вже прийняли 9 регіонів України, де було висаджено більше 40 тисяч кущів троянд, що прикрашають куточки країни вже третій рік поспіль.

11:00 12.06.2024

У КОСІВЩИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ ВІДКРИЛИ МЕМОРІАЛЬНУ ДОШКУ НА ЧЕСТЬ ЗАГИБЛОГО ВОЇНА РОМАНЕНКА ВІТАЛІЯ В`ЯЧЕСЛАВОВИЧА.

У четвер , 06 червня, на   подвір'ї  Косівщинського ліцею імені Лесі Українки Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області зібралися жителі с.Косівщина, мама, дружина, уся родина, бойові побратими   на церемонію відкриття меморіальної дошки  випускнику ліцею, який героїчно загинув, виконуючи свій обов`язок  у  боротьбі з російським агресором,  Романенку Віталію В`ячеславовичу.

09:23 07.06.2024

ДІТИ – МАЛЕНЬКІ ЧАСТИНКИ ВЕЛИКОГО ЩАСТЯ , ІМ’Я ЯКОМУ – ЖИТТЯ!

Діти – це диво, яке наповнює життя кожного дорослого щирою радістю і теплотою. Щороку в перший день літа, 1 червня, у всьому світі святкується Міжнародний день захисту дітей. Рішення про створення такого свята було прийнято під час сесії Міжнародної демократичної федерації жінок 1949 року в Парижі. Заснування такого дня ініціювали через те, що в багатьох країнах світу залишилося чимало дітей без батьків та даху над головою після Другої світової війни.

11:47 31.05.2024

29-31 ТРАВНЯ В ЗАКЛАДАХ ОСВІТИ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРОЛУНАЛИ ОСТАННІ ДЗВОНИКИ!

Незважаючи  на виклики сьогодення, зокрема дистанційне навчання, вихованці, учні, педагоги та батьки Степанівської громади гідно пройшли через  випробування ще одного року війни та успішно закінчили навчальний рік. Учні, здобувши переможні місця на учнівських олімпіадах та інших обласних  конкурсах і змаганнях,  продемонстрували всьому світу, що українці – сильна та освічена нація, яка ніколи не стане на коліна перед російськими окупантами.

10:50 31.05.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень