A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СВЯТО ФУТБОЛУ У С. ПІДЛІСНІВКА

Дата: 28.06.2021 15:40
Кількість переглядів: 32

       На свято Дня молоді 27 червня с. Підліснівка Степанівської територіальної громади стало центром футбольного життя, адже на футбольному полі відбулось одразу три матчі.

       Першим відбувся товаристський матч між командою ветеранів Степанівської ТГ та збірною командою «Колоса» с. Підліснівка, до складу якої увійшли представники різних поколінь від зовсім юних до ветеранів команди. Матч пройшов в досить теплій атмосфері, результатом поєдинку стала перемога команди ветеранів з рахунком 3:0.

       В інших двох матчах, які були зіграні вже в рамках Чемпіонату Сумської ТГ зустрілися давно знайомі представники нашої громади: команда «Хлібодар» Степанівської селищної ради, «Хлібодар»(Юнаки), та «Колос» с. Підліснівка, «Колос»(юнаки).

       Серед юнацьких команд впевнену перемогу святкували вихованці тренера-викладача КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради Акопова Ю.А. з рахунком 7:3, слід зазначити, що «Хлібодар» (юнаки) є одноосібними лідерами чемпіонату з 18-ма очками.

        В іншому «Степанівському дербі» «Хлібодар» поступився Підліснівському «Колосу» з рахунком 3:1. Степанівський «Хлібодар» з 12 очками займає третю сходинку, а «Колос»  піднявся на п’ятий рядок чемпіонату маючи 9 очок в доробку.

Степанівська селищна рада вітає футболістів з результативними перемогами, а ветеранам дякує за гру, зичить міцного здоров’я, сил, наснаги, бадьорості духу, всіх гараздів у житті.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень