A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ВІДЗНАЧЕННЯ 25 РІЧНИЦІ З ДНЯ ПРИЙНЯТТЯ КОНСТИТУЦІЇ УКРАЇНИ

Дата: 27.06.2021 18:31
Кількість переглядів: 19

         З нагоди 25-річчя ухвалення Конституції України 27 червня біля Степанівського селищного будинку культури розпочалась святкова концертна програма. Під час офіційної частини слово мав селищний голова Степанівської селищної ради Лукаш Володимир Олександрович, який привітав жителів та гостей Степанівської громади з цим важливим святом, наголосив на необхідності єднання українців заради побудови сильної, могутньої держави. 

         Після урочистого підняття Державного Прапора мешканці та гості громади були запрошені на святковий концерт до Степанівського селищного будинку культури, під час якого колективи закладу на широкий загал продемонстрували свої таланти. Окрасою свята став виступ фольклорного колективу «Яворина» та народного аматорського жіночого вокального ансамблю "Дивограй" , вдячна публіка щиро нагороджувала артистів оплесками. Не менш щиро глядачі зустрічали чоловічий ансамбль закладу.

          Цінителів хореографічного мистецтва порадував виступ давно відомого колективу «Dance group Euphoria», який являється переможцем та учасником багатьох  конкурсів і фестивалів (керівник Будко М.М.) .  

        Під час концерту Селищний голова вручив Подяки та сертифікати на отримання премії кращим працівникам галузі освіти, культури та спорту. А кращим учням вручено посвідчення стипендіата. Упродовж наступного навчального року ці учні отримуватимуть стипендію у розмірі 200 грн на місяць,  яка допоможе їм досягти найвищих вершин у навчанні. Випускникам, які завершили навчання з відзнакою, були вручені сертифікати на отримання грошової винагороди  у розмірі 1000 грн. Серед них були випускники Підліснівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, які за високі досягнення у навчанні нагороджені Золотою медаллю. Це Краснопеєв Ярослав та Ігнатенко Тетяна. 

         Володимир Олександрович Лукаш щиро привітав юних мешканців з отриманими відзнаками, подякував їм за старанність, побажав не зупинятись на досягненому та нових перемог в подальшому житті.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень