A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Яскрава перемога творчого колективу Косівщинського будинку культури в Сорочинцях

Народний аматорський хоровий колектив Косівщинського будинку культури (хормейстер Сергій Горовий) отримав Гран-прі у Всеукраїнському фестивалі народної творчості "Ярмаринка" на Національному Сорочинському ярмарку 2021.

00:15 20.08.2021

Освітяни Степанівської територіальної громади підтримали челендж «Від громади до громади»

Станом на 19 серпня 2021 року в Степанівській територіальній громаді вакциновано 218 працівників освіти. Освітяни громади відповідально ставляться до вакцинації від коронавірусу, оскільки це допоможе вчасно розпочати навчальний рік та зберегти своє здоров’я та здоров’я дітей. Завдяки злагодженій роботі працівників Амбулаторії загальної практики – сімейної медицини смт Степанівки працівники освіти якісно та своєчасно проходять вакцинацію.

10:32 19.08.2021

УВАГА ВАКЦИНАЦІЯ!!!

Амбулаторія загальної практики - сімейної медицини смт Степанівка продовжує проведення профілактичних щеплень проти коронавірусної хвороби COVID-19 препаратами CORONOVAK  та  Pfizer.

16:00 17.08.2021

Вічний спокій і вічна пам’ять!

Непоправною втратою для світу легкої атлетики стала сумна звістка,що 16 серпня не стало легенди спорту — Володимира Степановича Голубничого!

09:13 17.08.2021

ЧЕРГОВИЙ ТУР ЧЕМПІОНАТУ СУМСЬКОЇ ТГ З ФУТБОЛУ

         Цими вихідними завершився черговий тур Чемпіонату Сумської ТГ з футболу. Степанівський "Хлібодар" на своєму полі поступився ФК "Метеор" с. Кіндратівка рахунком 1:2, а  "Колос" с. Підліснівка впевнено переміг СК "Агро" з Стецьківки з рахунком 6:1. Отже, після дев'яти ігр Чемпіонату "Колос" с. Підліснівка займає другий рядок турнірної таблиці, маючи 22 очка в активі, степанівський "Хлібодар" займає третій рядок, маючи 15 очок в доробку.

17:42 10.08.2021

СВЯТКУВАНЯ ДНЯ ТОРОПИЛІВСЬКОГО МІКРОРАЙОНУ

       Традиційно до Дня будівельника, який відмічається у другу неділю серпня, жителі Торопилівського масиву смт Степанівка святкують День мікрорайону, Цей рік не став виключенням, адже після минулорічної перерви в проведенні масових заходів, спричиненої карантинними обмеженнями, жителі мікрорайону з радістю сприйняли звістку про святкування.

10:06 07.08.2021

ПРОДОВЖЕННЯ СЛАВНИХ ТРАДИЦІЙ СТЕПАНІВСЬКОГО ХОКЕЮ НА ТРАВІ

       Спортивна історія Степанівки багата на події.  Мабуть, не має жодного жителя селища Степанівки, який принаймні не чув про тренера -викладача комунального закладу "Дитячо-юнацької спортивної школи" Заслуженого майстра спорту СРСР Акопова Юрія Арфіяровича. Ця великодушна людина виховала цілу плеяду спортсменів нашого селища, так вже в далекому 1992 році започаткував в Степанівці секцію з хокею на траві, яка за п'ять років, здавалось короткого,  існування зростила, здружила та поєднала в єдиному пориві прекрасних дівчаток, які досі підтримують теплі, дружні стосунки, а дехто поєднав свое життя з цим чудовим, динамічним видом спорту.

10:04 03.08.2021

Як створити недискримінаційне середовище у школі: покрокова інструкція для директора

Забезпечення рівного доступу до освіти і неупередженого ставлення до всіх дітей — такі ж важливі завдання директора школи, як і забезпечення якості освітньої діяльності школи.

09:58 03.08.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень