A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Перемога танцювального колективу "Веселка"

Танцювальний колектив  «ВЕСЕЛКА» Комунального закладу «Центр позашкільної освіти – мистецька школа» Степанівської селищної ради  здобув  перемогу  в  Міжнародному фестивалі-марафоні української культури  «Мистецька  сотня». Це дистанційний фестиваль, на якому  творчі колективи  України, світової української діаспори з усього світу представили здобутки народної української культури. 

09:11 07.03.2023

МИ ДЯКУЄМО ВАМ, НАШІ МУЖНІ ВОЇНИ!!!

Під таким гаслом у Степанівській громаді відбувся благодійний концерт для Збройних Сил України та бійців територіальної оборони Степанівської селищної ради.

14:23 03.03.2023

У СТЕПАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ ВІДБУВСЯ КОНКУРС ЧИТЦІВ ПОЕЗІЇ ТАРАСА ШЕВЧЕНКА «ВІНОК ШЕВЧЕНКОВІ СПЛІТАЄМО ІЗ ВІРШІВ»

Тарас Григорович Шевченко - велика і невмируща особистість українського народу. 09 березня 2023 року виповнюється 209 років від Дня народження генія української нації. З нагоди цього свята 02 березня 2023 року в приміщенні Степанівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області був проведений конкурс читців поезії Тараса Григоровича Шевченка «Вінок Шевченкові сплітаємо із віршів».

16:25 02.03.2023

Заклади загальної середньої освіти Степанівської громади отримали 15 ноутбуків

У приміщенні Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації 23.02.2023 відбулося урочисте вручення ноутбуків, отриманих за сприяння Фундації Олени Зеленської в межах ініціативи Глобальної бізнес-коаліції для освіти (GBC-Education) та проєкту «Цифровий актив для України» компаній «НР» та «Microsoft».

09:28 24.02.2023

Переможці другої ліги Чемпіонату з футзалу серед команд-аматорів міста Суми змагалися за Кубок

У зимовому Чемпіонаті з футзалу серед команд-аматорів міста Суми Степанівську селищну територіальну громаду представляли дві команди: «Колос» Підліснівка та «Хлібодар» Степанівка. За результатами турнірної таблиці перемогу у другій лігі групи Б здобула команда з смт Степанівка.

09:12 23.02.2023

ЦІНОЮ ЖИТТІВ ТИСЯЧ УКРАЇНЦІВ МИ ВИБОРЮЄМО ПРАВО ГОВОРИТИ РІДНОЮ МОВОЮ!

Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради у Міжнародний день рідної мови щиро вітає мешканців Степанівської громади зі святом української мови – одного з найцінніших надбань народу! Свято рідної мови за рішенням ЮНЕСКО відзначають 21 лютого всі народи Землі. Рідне, материнське слово для кожного є оберегом. Воно таїть у собі надбання віків, пам'ять усього народу, оберігає й передає всі виміри духовних скарбів поколінь.

13:47 21.02.2023

Товариський матч з футболу вихованців КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради

Минулими вихідними 19 лютого 2023 року в м. Суми у спортивній залі Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка, навчально-науковому інституті фізичної культури, відбувся товариський матч з футболу  між командами КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради, а саме команда Старого Села грала з командою Бездрика. Згідно розкладу ігор у першому матчі зустрілись старші групи, другий матч проходив за участю молодших груп та дівчат. Ігри пройшли у змагальній але товариській атмосфері. Підготували спортсменів тренери-викладачі з футболу Кравченко А.І. (Старе Село), та Феденченко В.М. (Бездрик). Щиро дякуємо за працю тренерам,спортсменам,та бажаємо подальших успіхів та перемог!

16:12 20.02.2023

КОСІВЩИНСЬКИЙ СТАРОСТАТ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ЗІБРАВ НАЙБІЛЬШУ СУМУ БЛАГОДІЙНИХ КОШТІВ

Косівщина вразила присутніх не тільки яскравим тематичним оформленням благодійного заходу «Доброта єднає серця», приуроченого Дню Єднання в Україні, ярмаркою-розпродажем смаколиків, приготованих працівниками закладів бюджетної сфери, підпорядкованих управлінню освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради та змістовною концертною програмою патріотичного спрямування Косівщинського СБК і Косівщинської школи мистецтв, а й презентабельною сумою зібраних благодійних коштів. 32 315,00 гривень додали в копілку благодійності косівщинці. 20 лютого на нараді керівників структурних підрозділів Степанівської селищної ради староста Косівщинського старостинського округу Оксана СТЕПАНЕНКО передала зібрані кошти начальнику управління освіти, культури, молоді та спорту – Антоніні КОЩІЙ. Ще раз зазначимо, що зібрані кошти підуть на придбання тепловізора для прикордонників Сумського району, про що ми обов’язково проінформуємо мешканців Степанівської селищної ради. Дякуємо всім небайдужим за підтримку! СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

15:53 20.02.2023

ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «ДОБРОТА ЄДНАЄ СЕРЦЯ» ВІДБУВСЯ В КОСІВЩИНСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ

У п’ятницю, 17 лютого в Косівщинському старостаті Степанівської селищної ради зібралося чимало народу на благодійну акцію «Доброта єднає серця», приурочену Дню Єднання в Україні та покликану підтримати Збройні Сили України. Це вже четверта благодійна акція під цим гаслом у Степанівській селищній територіальній громаді. Розпочалася вона з Новосуханівського ОДР і завершилась біля адмінбудівлі Косівщинського старостату. Аби підтримати людей, які об’єдналися у спільній меті допомоги ЗСУ, на захід завітали народний депутат України Ігор ВАСИЛЬЄВ та Степанівський селищний голова Володимир ЛУКАШ, які побажали Україні якнайскорішої Перемоги, а всім присутнім – мирного, голубого неба над головою.

15:38 17.02.2023

У НОВОСУХАНІВСЬКОМУ ОДР СТАРТУВАЛА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "ДОБРОТА ЄДНАЄ СЕРЦЯ" ДО ДНЯ ЄДНАННЯ В УКРАЇНІ

У Степанівській селищній територіальній громаді 15 лютого розпочалася низка благодійних заходів на підтримку ЗСУ (безпосередньо кошти збираються для придбання тепловізора прикордонникам Сумського району) і першопрохідцями в проведенні цієї благодійної акції став Новосуханівський об'єкт дозвіллєвої роботи.

15:25 17.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень