A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Участь вихованців КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради в чемпіонат Сумської області з легкоатлетичного кросу

У вівторок 21 березня в місті Суми відбувся чемпіонат Сумської області з легкоатлетичного кросу. У змаганнях взяли участь вісім вихованців КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради різних вікових категорій. Так у підсумку змагань:

09:49 23.03.2023

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО ПІСЕННОГО ДИТЯЧОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ВИКОНАВЦІВ НАРОДНОЇ ПІСНІ «ЧАРІВНІ ДЖЕРЕЛА», ВИХОВАНЦІВ КЗ ССР «КОСІВЩИНСЬКА МИСТЕЦЬКА ШКОЛА»

ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ ОБЛАСНОГО ПІСЕННОГО ДИТЯЧОГО ФЕСТИВАЛЮ-КОНКУРСУ ВИКОНАВЦІВ НАРОДНОЇ ПІСНІ «ЧАРІВНІ ДЖЕРЕЛА», ВИХОВАНЦІВ КЗ ССР «КОСІВЩИНСЬКА МИСТЕЦЬКА ШКОЛА»

16:09 20.03.2023

Чергова блискуча перемога танцюристів

Вітаємо з черговою перемогою вихованців хореографічного колективу "Dance group Euphoria" Степанівського СБК, які взяли участь у Всеукраїнському хореографічному конкурсі "MEGA FREEDOM ".

09:28 14.03.2023

Команда «Хлібодар – Степанівка» стала срібним призером плей-офф Другої ліги з футзалу

У неділю 12 березня 2023 року відбувся фінальний матч Чемпіонату з футзалу серед команд-аматорів міста Суми, у якому зустрілися «Хлібодар – Степанівка» та ФК «Балу». У першому таймі футболісти грали на рівних, але на перерву команди пішли з рахунком 1:0 на користь суперника. У другому таймі степаняни зрівняли рахунок та фортуна явно була не на боці наших хлопців. Матч між командами «Хлібодар – Степанівка» та ФК «Балу» завершився з рахунком 1:4.

16:18 13.03.2023

Зі святом 8 Березня!

Дорогі наші, улюблені та найпривабливіші жінки! Улюблені дружини, дочки, матері, тещі, подруги і всі сильні і прекрасні! Вітаємо вас із днем 8 Березня. Бажаємо, щоб ваші серця належали тим, хто любить вас, щоб кожен день і годину ви відчували любов і турботу, відданість і вірність, допомогу та підтримку. Любіть самі і будьте завжди коханими, залишайтеся такими ж прекрасними та неповторними, надійними та працьовитими, ніжними та теплими. Щастя вам, радості та удачі завжди і в усьому!

08:52 08.03.2023

Степанівський ЗДО «Жайворонок» Степанівської селищної ради – дипломант обласного конкурсу кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2022 році

Відповідно до наказу Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації від 16.12.2022 № 463-ОД Степанівський заклад дошкільної освіти (ясла-садок) «Жайворонок» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області нагороджено дипломом за налагодження активної взаємодії суб’єктів освітнього простору в обласному конкурсі на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2022 році.

17:06 07.03.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень