A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

МИ ДЯКУЄМО ВАМ, НАШІ МУЖНІ ВОЇНИ!!!

Дата: 03.03.2023 14:23
Кількість переглядів: 59

Під таким гаслом у Степанівській громаді відбувся благодійний концерт для Збройних Сил України та бійців територіальної оборони Степанівської селищної ради.

З піснею завжди йшли у бій солдати. Вона мотивує, додає сили духу та впевненості. Особливо, українська!

Ми усі, як ніколи, усвідомили, наскільки прекрасне все українське – від нашої землі, мови, пісні, танцю та багато-багато іншого, що визначає нас, як націю.

Патріотичні пісні про Україну, мир, волю, найщиріше та найсвітліше у світі почуття – кохання, народні та сучасні танці протягом двох години дарували зі сцени Степанівського селищного будинку культури аматори сцени Степанівської громади та вокальний ансамбль «Елегія» Сумської обласної філармонії.

Зі словами вдячності до військовослужбовців звернувся очільник Степанівської селищної ради Володимир ЛУКАШ, який у своїй промові зазначив про велику довіру та вдячність українського народу до своїх захисників. А ще Володимир Олександрович вручив одному із командирів прикордонної служби Сумського району тепловізор, придбаний на кошти, які були зібрано на благодійних заходах Степанівської громади «ДОБРОТА ЄДНАЄ СЕРЦЯ» до Дня Єднання в Україні.

Після закінчення благодійного концерту військовослужбовців частували чаєм та смачними пиріжками та тортами, які приготовали працівниками закладів освіти Степанівської громади.

Це досить маленький вклад у нашу спільну Перемогу над російським загарбником, але такий приємний. Бо українська культура – це теж зброя.

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень