A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ЗАВЕРШАЛЬНИЙ ЕТАП БЛАГОДІЙНОЇ АКЦІЇ «ДОБРОТА ЄДНАЄ СЕРЦЯ» ВІДБУВСЯ В КОСІВЩИНСЬКОМУ СТАРОСТИНСЬКОМУ ОКРУЗІ

У п’ятницю, 17 лютого в Косівщинському старостаті Степанівської селищної ради зібралося чимало народу на благодійну акцію «Доброта єднає серця», приурочену Дню Єднання в Україні та покликану підтримати Збройні Сили України. Це вже четверта благодійна акція під цим гаслом у Степанівській селищній територіальній громаді. Розпочалася вона з Новосуханівського ОДР і завершилась біля адмінбудівлі Косівщинського старостату. Аби підтримати людей, які об’єдналися у спільній меті допомоги ЗСУ, на захід завітали народний депутат України Ігор ВАСИЛЬЄВ та Степанівський селищний голова Володимир ЛУКАШ, які побажали Україні якнайскорішої Перемоги, а всім присутнім – мирного, голубого неба над головою.

15:38 17.02.2023

У НОВОСУХАНІВСЬКОМУ ОДР СТАРТУВАЛА БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "ДОБРОТА ЄДНАЄ СЕРЦЯ" ДО ДНЯ ЄДНАННЯ В УКРАЇНІ

У Степанівській селищній територіальній громаді 15 лютого розпочалася низка благодійних заходів на підтримку ЗСУ (безпосередньо кошти збираються для придбання тепловізора прикордонникам Сумського району) і першопрохідцями в проведенні цієї благодійної акції став Новосуханівський об'єкт дозвіллєвої роботи.

15:25 17.02.2023

"ДОБРОТА ЄДНАЄ СЕРЦЯ!": У ПІДЛІСНІВЦІ ПРОЙШОВ БЛАГОДІЙНИЙ ЗАХІД НА ПІДТРИМКУ ЗСУ, ПРИУРОЧЕНИЙ ДНЮ ЄДНАННЯ В УКРАЇНІ

У Підліснівському СБК 15 лютого пройшов благодійний захід "ДОБРОТА ЄДНАЄ СЕРЦЯ!", приурочений Дню Єднання в Україні, який вразив присутніх не тільки концертною програмою патріотичного спрямування, донатами на підтримку ЗСУ, а ще - ланцюгом єдності навколо Прапора України та неймовірним бажанням допомогти своїй країні.

15:14 17.02.2023

ЛАНЦЮГ ЄДНОСТІ В СТЕПАНІВЦІ ОБ’ЄДНАВ ВСІХ НЕБАЙДУЖИХ МЕШКАНЦІВ ГРОМАДИ

У Степанівській селищній територіальній громаді 16 лютого відбувся благодійний захід "ДОБРОТА ЄДНАЄ СЕРЦЯ", приурочений Дню Єднання в Україні, започаткованого Президентом України 24 лютого 2022 року. Багато мешканців смт. Степанівка зібралися в будинку культури, аби придбати різноманітну випічку, приготовану працівниками закладів бюджетної сфери, підпорядкованих управлінню освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради та переглянути концертну програму патріотичного спрямування. Кошти, що були зібрані на ярмарку, будуть використані на користь Збройних Сил України (а саме для придбання тепловізора для прикордонників Сумського району). За кілька годин розпродажу степанівці зібрали 19337 гривень. Кожен мешканець громади, який долучився до благодійного заходу – чи готував смаколики, чи торгував, чи придбавав цю випічку, чи брав участь у концерті – відчув свою причетність до наближення Перемоги. Кожен куплений смаколик – це радість для мешканців громади, особливо для дітей, а кожна витрачена на них гривня – допомога нашим військовим! Дякуємо кожному, хто долучився до збору коштів на підтримку ЗСУ та проведення заходу!

15:00 17.02.2023

Перемога на обласному чемпіонаті з легкої атлетики

У м. Суми 14 лютого 2023 року проводився чемпіонат області з легкої атлетики у приміщенні серед вихованців ДЮСШ та СДЮШОР 2006 року народження та молодші. Спортсмени КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради на дистанції 3000 метрів зі спортивної ходьби, вибороли два призові місця,а саме з особистим рекордом перше місце посів Лазоренко Сергій 2007 р. н., друге місце зайняла Калініченко Дар’я 2007 р. н.

15:40 15.02.2023

Учень КЗ Центр позашкільної освіти – мистецька школа став учасником ІV етапу Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!»

10.02.2023 р. у м. Суми відбувся обласний ІІІ-й етап Всеукраїнського конкурсу «Об’єднаймося ж, брати мої!» – присвяченого Шевченківським дням.

15:19 15.02.2023

Вихованець КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради взяв участь у Чемпіонаті України з легкої атлетики

У м. Київ з 02 по 05 лютого 2023 року відбувся чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні серед юнаків та дівчат 2006-2007 р. н. У виді програми зі спортивної ходьби на 5000 метрів взяв учать вихованець КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради Лазоренко Сергій 2007 р. н., який у підсумку здобув 6 місце. Підготували спортсмена тренери-викладачі Шелест Олексій та Шелест Людмила.

09:08 06.02.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень