A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

НОВОРІЧНИЙ РАНОК ДЛЯ МАЛЯТ

 У селищному будинку культури 03.01.2022 року відбувся новорічний ранок для малят.У заході прийняли активну участь працівники селищного будинку культури Степанівської селищної ради та батьки, діти яких займаються у хореографічних гуртках. Для дітей була проведена розважальна програма з конкурсами та врученням солодких подарунків.Степанівська селищна рада та управління освіти, культури, молоді та спорту приєднується до привітання учасників свята з найкращими побажаннями. 

11:42 04.01.2022

НАГОРОДЖЕННЯ ПЕРЕМОЖЦІВ ТА ПРИЗЕРІВ ЧЕМПІОНАТУ СУМСЬКОЇ ТГ З ФУТБОЛУ

          У залі засідань Сумської районної державної адміністрації 30 грудня відбулось урочисте нагорородження переможців та призерів Чемпіонату Сумської територіальної громади з футболу сезону 2021 року.

17:01 30.12.2021

Завершення першого кола Другої ліги Асоціації футзалу Сумщини

У неділю 26 грудня 2021 року в спортивній залі Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка проведено останню гру першого кола Другої ліги Асоціації футзалу Сумщини. Нагадуємо, що Степанівську територіальну громаду представляють дві команди: «Колос Підліснівка» та «Хлібодар Степанівка».

21:26 29.12.2021

ПРИДБАНО ХАРЧОВІ ТЕРМОСИ ДЛЯ СТЕПАНІВСЬКОЇ ФІЛІЇ СТЕПАНІВСЬКОЇ ЗОШ

      З метою забезпечення повноцінного харчування учнівської молоді та дітей Степанівської філії Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів управлінням освіти, культури, молоді і спорту Степанівської селищної ради закуплено термоси для перевезення гарячих обідів на суму 10 тис. гривень. У комплексі з уже відремонтованим, діючим харчоблоком опорного закладу, здобувачі освіти Степанівської філії матимуть можливість більш корисно та якісно споживати гарячу їжу.

15:44 29.12.2021

ПРИДБАННЯ ДИТЯЧИХ ІГРАШОК ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ

      Управління освіти, культури, молоді і спорту Степанівської селищної ради провело тендерну процедуру і закупівлю дитячих іграшок для шести закладів дошкільної освіти Степанівської територіальної громади на суму 80 тис. грн.

12:50 29.12.2021

Депутат Верховної Ради України завітала до Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів

Переддень Різдва за Григоріанським календарем 24 грудня 2021 року Степанівську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області з робочим візитом відвідала депутат Верховної Ради України Тетяна Скрипка. Пані Тетяна привітала педагогічний колектив з новорічними святами а також вручила вагомі подарунки вчителям, а саме:

14:38 24.12.2021

Новорічні ялинки Степанівської територіальної громади

       Заклади культури Степанівської територіальної громади завзято прикрашають свої установи для проведення новорічних і різдв'яних свят. Головною окрасою свята є Новорічна Ялинка, представляємо Вашій увазі головні символи свята, які впродовж прийдешніх свят стануть місцем радості і єднання мешканців громади. 

17:12 23.12.2021

Прості речі - рятують життя!

Шановні батьки, дослухайтесь до поряд рятувальників. Повірте, виконання елементарних правил, зробить дозвілля Вашої  дитини безпечним.

13:40 23.12.2021

Заклади загальної середньої освіти Степанівської територіальної громади отримали 32 ноутбуки

У рамках Національного проєкту «Ноутбук кожному вчителю» 21 грудня 2021року в приміщенні Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації за участі депутатів Верховної Ради України та губергатора Сумської області Дмитра Живицького відбулися  урочистості з нагоди передачі ноутбуків для педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти Сумської області. Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області отримало 32 ноутбука для закладів освіти громади.

18:12 21.12.2021

Шостий тур Чемпіонату АФС з футзалу

      У групі А Другої ліги зимового чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини команди Степанівської ТГ провели матчі шостого туру.  19 грудня «Колос» с. Підліснівка здобув третю перемогу поспіль і піднявся у середню частину турнірної таблиці, впевнено здолавши "Валедіанс" 3-1. Голи: Коцарь (5), Кузьоменський (19), Чернишов Олег (50). Степанівський "Хлібодар" нажаль поступився "Олімпіку" з Недригайлова (4:2). Серед гравців "Хлібодара" відстначилися: Куц (25), Малюченко (50).

12:28 20.12.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень