A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Переможці другої ліги Чемпіонату з футзалу серед команд-аматорів міста Суми змагалися за Кубок

Дата: 23.02.2023 09:12
Кількість переглядів: 18

У зимовому Чемпіонаті з футзалу серед команд-аматорів міста Суми Степанівську селищну територіальну громаду представляли дві команди: «Колос» Підліснівка та «Хлібодар» Степанівка. За результатами турнірної таблиці перемогу у другій лігі групи Б здобула команда з смт Степанівка.

У спортивній залі Сумського державного педагогічного університету імені А. С. Макаренка 22.02.2023 команда «Хлібодар» Степанівка зустрілася з командою вищої ліги «Україна» Токарі у грі за Кубок з футзалу міста Суми. На перших хвилинах команда суперника відкрила рахунок чим змусила захвилюватися вболівальників Степанівської команди. Та вже в середині першого тайму Малюченко Євген зрівняв рахунок, а на останніх хвилинах Євген оформив дубль у ворота Токарівської команди. Перший тайм закінчився з рахунком 2:1 на користь степанян!

У другому таймі суперники почали тиснути на нашу команду і наприкінці тайму зрівняли рахунок. Настала черга пенальті. З результатом 5:4 «Україна» Токарі перемогла команду «Хлібодар» Степанівка.

Наступного тижня на хлопців чекає не менш важлива гра з ЕФК-Олександрія за вихід до фіналу абсолютного чемпіону Другої ліги.

Бажаємо футболістам перемоги!!!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень