A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Степанівська громада готується до відзначення Дня пам'яті та примирення.

Степанівська громада готується до відзначення Дня пам'яті та примирення. Працівники Степанівського ліцею Степанівської селищної ради власними силами розпочали  ремонт Стели загиблим воїнам у Другу світову війну, які працювали на цукровому комбінаті. Щорічно до цієї дати в Степапнівській територіальній громаді проводяться роботи з прибирання та благоустрою паркових зон біля пам'ятників, а також відновлення пам’ятних знаків у разі їх руйнування.

13:39 02.05.2023

У СТЕПАНІВСЬКІЙ СЕЛИЩНІЙ РАДІ ОГОЛОШУЄТЬСЯ ЗБІР ВЕСІННЬО-ЛІТНІХ РЕЧЕЙ ДЛЯ ВНУТРІШНЬО -ПЕРЕМІЩЕНИХ ОСІБ.

 Громадська організація «Залізні Янголи»(м.Кривий ріг) звернулася до жителів територіальних громад Сумської області про допомогу в  зборі весінньо-літнього одягу для переселенців з м.Херсону та Херсонської області.

15:50 01.05.2023

Участь футболістів КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради в чемпіонаті з футзалу серед дітей 2011-2012 р. н.

Вихованці секції з футболу КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради минулої суботи 29 квітня 2023 року взяли участь у двох турах чемпіонату з футзалу серед дітей 2011-2012 р. н. Змагання проходили в спортивній залі Сумського державного університету. Команду КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради представили: 12 вихованців з смт. Степанівки (9 учнів) та с. Бездрика (3 учні). Так у підсумку 2 матчів команда громади розташувалася на другому місці. Заключні 2 тури змагань заплановані на наступні вихідні.

15:21 01.05.2023

06 травня на території смт. Степанівка відбудеться благодійний захід «ЖИВИ, СТЕПАНІВКО! ВІР У МАЙБУТТЯ!», приурочений 353-й річниці смт.Степанівка.

06 травня на території смт. Степанівка відбудеться благодійний захід «ЖИВИ, СТЕПАНІВКО! ВІР У МАЙБУТТЯ!», приурочений 353-й річниці смт.Степанівка.

13:55 01.05.2023

ПРАЦІВНИКИ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ СТЕПАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ДОЛУЧИЛИСЬ ДО ВЕСНЯНОЇ АКЦІЇ З БЛАГОУСТРОЮ

Традиційно весняної пори в квітні  починається місячник з благоустрою, озеленення та поліпшення санітарного стану Степанівської  селищної територіальної громади.

12:08 28.04.2023

СОЛІСТ ТАНЦЮВАЛЬНОГО АНСАМЛЮ «ВЕСЕЛКА» КЗ ЦПО «МИСТЕЦЬКА ШКОЛА» СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ СЕРГІЙ МУСІЄНКО СТАВ ПЕРЕМОЖЦЕМ ОБЛАСНОГО КОНКУРСУ НАРОДНОЇ ХОРЕОГРАФІЇ «ПОЛІСЬКІ ВІЗЕРУНКИ»

Вітаємо переможця обласного конкурсу народної хореографії «Поліські візерунки»(номінація С) – Сергія Мусієнка – соліста танцювального ансамблю «Веселка» Комунального закладу Центру позашкільної освіти – мистецька школа Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області, викладач – Тетяна Крючкова.

13:51 25.04.2023

ВИХОВАНЦІ ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОЛЕКТИВУ "DANCE GROUP EUPHORIA " ЯСКРАВО ПРОДЕМОНСТРУВАЛИ СВОЮ ТВОРЧІСТЬ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ ХОРЕОГРАФІЧНОГО МИСТЕЦТВА "ТАНЦЮЮЧА НАЦІЯ"

23 квітня юні вихованці хореографічного колективу "Dance group Euphoria " яскраво продемонстрували свою творчість у Всеукраїнському конкурсі хореографічного мистецтва "Танцююча Нація». За результатами участі вищезазначеного конкурсу колектив Dance group Euphoria має такі призові місця :

13:42 24.04.2023

Участь спортсменів КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради в обласних змаганнях з легкоатлетичного кросу

Вихованці КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради різних вікових категорій взяли участь у обласних змаганнях серед вихованців ДЮСШ, СДЮСШОР, ФСТ з легкоатлетичного кросу. Відбулися змагання 20 квітня 2023 року в місті Суми (урочище Баси). Команду КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради представили 11 спортсменів. Цього разу в змаганнях брали участь біатлоністи та легкоатлети із спеціалізованих спортивних шкіл, тому забіги на дистанціях були не простими, але навіть при цьому спортсменам громади вдалося зайняти два місця у десятці, а саме :

15:43 21.04.2023

Пізнай свій край, себе, свій рід, свій нарід, свою землю — і ти побачиш свій шлях у життя. Г. Сковорода

У рамках відзначення 353-ої річниці з часу згадки про смт.Степанівка пропонуємо мешканцям громади екскурс в  історію створення  Степанівської селищної територіальної громади, розповіді про унікальних і непересічних людей громади і рідного селища, позитивні зміни процесу децентралізації. Все це лаконічно буде описано в публікаціях «ЛІТОПИС СТЕПАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ».

13:39 20.04.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень