A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Відкриття футбольного сезону

На цьому тижні  стартує перше коло Відкритого Чемпіонату та Першості Сумського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року. Для участі в ньому заявлено 3 команди Степанівської селищної ради: ФК "Степанівка", "Хлібодар", "Колос". 

12:12 19.06.2020

Відновлено роботу закладів культури Степанівської селищної ради

Відповідно до постанови Головного державного санітарного лікаря України Міністерства охорони здоров’я України №35 від 06.06.2020 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів під час проведення культурно-мистецьких заходів на період карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19), рішення позачергового засідання Степанівської селищної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій  від 11 червня 2020 року  №13, з 16.06.2020 року відновлено роботу гуртків та репетицій аматорських колективів в закладах культури Степанівської селищної ради, а також роботу бібліотек з дотриманням протиепідеміологічних вимог.

11:58 16.06.2020

Розпочато ремонтні роботи покрівлі Степанівської ЗОШ

Відповідно до робочого проекту «Капітальний ремонт покрівлі Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1, вул. Центральна, 70 смт. Степанівка Сумського району Сумської області» підрядною організацією ТОВ «СФЕРА» відновлено ремонтні роботи покрівлі Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради. Рішенням 28 сесії Степанівської селищної ради 7 скликання від 19.05.2020 на ремонт покрівлі вищезазначеного закладу в 2020 році виділено кошти у сумі 300,00 тис. гривень. Будуємо громаду разом!!!

17:03 15.06.2020

Визначено стипендіатів голови Степанівської селищної ради

Одним із пріоритетних напрямів як державної, так і місцевої освітньої політики є турбота про обдаровану і талановиту молодь, її творчий, інтелектуальний, духовний і фізичний розвиток. Адже молодь – це той потенціал, який визначатиме шляхи розвитку науки, техніки, економіки, мистецтва нашої держави та Степанівської ОТГ зокрема.

13:26 03.06.2020

Вітаємо зі святом Останнього дзвоника

Дорогі учні, шановні вчителі та батьки, жителі Степанівської об’єднаної територіальної громади, прийміть щирі вітання зі святом Останнього дзвоника! У 2020 році це свято проходить у незвичному для нас форматі, в онлайн режимі, як і останні три місяці навчального року. Проте незважаючи на карантин пов'язаний з COVID-19, свято не відміняється, бо свято це не завжди подія, це стан душі. Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради бажає усім вам гарного святкового настрою, здійснення творчих задумів, реалізації власних проєктів. І незважаючі на наздвичайний стан в країні – гарного літнього відпочинку. За останні три місяці дистанційного навчання усі плідно потрудилися і педагоги і учні разом з батьками, тому на літній відпочинок ідемо з вагомими  результатами:

15:00 29.05.2020

Нарада при селищному голові з керівниками закладів освіти

14 травня 2020 року в приміщенні Степанівської селищної ради відбулася нарада при селищному голові з директорами шкіл та садочків з питання «Підготовка закладів освіти до нового 2020-2021 навчального року»  Розпочав нараду селищний голова Лукаш Володимир Олександрович, який сказав, що не зважаючи на скрутні часи по’вязані з пандемією короновірусу COVID-19, заклади освіти необхідно підготувати до роботи в новому навчальному році. Начальник управління освіти, культури молоді та спорту Кощій А.С. окреслила основні заходи з підготовки закладів до роботи в новому навчальному році, директори освітніх закладів ознайомили з проблемами, які потребують першочергового вирішення, а виконуючий обов’язки начальника управління економічного та фінансового розвитку Клименко А.В. – із фінансовими можливостями громади. Колегіально було прийнято рішення щодо об’єму та черговості проведення робіт з підготовки закладів до нового навчального року та опалювального сезону. Зокрема в першу чергу продовжаться роботи по капітальному ремонту покрівлі  та розпочнуться роботи по капітальному ремонту спортивної зали Степанівської  ЗОШ. Усі заклади освіти в червні після проведеної спрощеної процедури закупівлі в системі  Prozorro, отримають у повному обсязі будівельні матеріали для проведення косметичних ремонтів шкіл та садочків.

12:25 15.05.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень