A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

З Днем Незалежності, Україно!

 У цьому величному святі переплелися мрії багатьох поколінь українців про свободу і незалежність, їхнє прагнення вільно жити, бути господарем у власній, суверенній державі. Цей день передає дух патріотизму та гордості за свою націю, яка, пройшовши випробування, створила свою незалежну державу, знаменуючи єдність, міцність волі і духу українського народу в усіх куточках нашої країни.

10:16 23.08.2020

Вітаємо з Днем Державного Прапора України

   Щороку напередодні Дня незалежності ми вшановуємо одну із головних національних святинь - Державний Прапор України. Під нашим прапором ми мусимо жити і працювати так, щоб наші нащадки пишалися перемогами та успіхами своїх батьків та дідів, щоб світ знав могутню, процвітаючу державу - Україну.

09:27 23.08.2020

Вітаємо аматорів Степанівського селищного клубу з перемогою у Міжнародному конкурсі!

Багата талантами Степанівська громада, а її жителі мають величезний творчий потенціал, який втілюють у життя працівники культури та аматори народного мистецтва закладів культури громади. У період карантину, спричинений коронавірусною інфекцією COVID-19,  керівники аматорських гуртків та любительських об’єднань опанували нові форми роботи - дистанційні, серед яких пріоритетним  стала участь у онлайн акціях, фестивалях та конкурсах різного рівня.

13:59 19.08.2020

Степанівська громада турбується про дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування

         Захист прав та інтересів дітей, а зокрема  дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування є  одним із пріоритетних  напрямків діяльності Степанівського місцевого самоврядування. З метою своєчасного забезпечення до нового навчального року для дванадцяти дітей даної пільгової категорії із місцевого бюджету Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області було виділено кошти і придбано шкільні форми, спортивні костюми та футболки, блузки, сорочки та портфелі.

13:21 18.08.2020

У Степанівській громаді відбулись товариські змагання на "Кубок Ювіляра - 2020"

У Степанівській громаді відбулись товариські змагання з футболу на «Кубок Ювіляра-2020» з нагоди відзначення 70-літнього ювілею Шерстюка Миколи Васильовича. 15 серпня 2020 року на міні-футбольному майданчику Степанівського селищного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» зустрілися три  ветеранські команди з с. Нижньої Сироватки, смт Степанівки та с. Верхньої Сироватки.

16:58 15.08.2020

Степанівська ОТГ – бронзовий призер обласних змагань «Краща спортивна громада Сумщини – 2020»

Збірна команда Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області 15.08.2020 в заключному етапі культурно-спортивного свята «Краща спортивна громада Сумщини – 2020 року» серед збірних команд територіальних громад області, виборола ІІІ місце.

16:28 15.08.2020

У Степанівській обєднаній територіальній громаді проводилась перевірка стану підготовки закладів освіти до нового навчального 2020-2021 року

З метою перевірки готовності закладів освіти до роботи в новому навчальному році, 12 серпня 2020 року проведено об’їзд шкіл та садочків громади комісією, до складу якої входили начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Кощій А.С.,  начальник відділу освіти УОКМС Степанівської селищної ради Матюшенко О.В., фельдшер санітарний відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Сумського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Сумській області Вишнякова О.В., інспектор відділу профілактичної роботи та розслідування пожеж центру забезпечення діяльності Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Сумській області Чеботарьов С.В. 

11:15 13.08.2020

Підготовка закладів освіти Степанівської ОТГ до нового 2020/2021 навчального року

За ініціативи голови Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області Лукаша Володимира Олександровича організовано об’їзд закладів освіти, з метою перевірки їх готовності до нового навчального року. До складу комісії входили: голова, секретар та депутати селищної ради, керівництво управління освіти, культури, молоді та спорту і керівники закладів освіти.

13:06 07.08.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень