A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВІТАЄМО "КОСІВЩИНСЬКУ МИСТЕЦЬКУ ШКОЛУ"!

Дата: 01.06.2021 15:41
Кількість переглядів: 19

     Хореографічний колектив "Веселка" ( керівник Тетяна Крючкова)  "Косівщинської мистецької школи", одразу після яскравого виступу у Степанівському будинку культури, зі своєю насиченою програмою вирушив на  другий регіональний тур VІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського, який проходив 30 травня в місті Києві.

     В творчих змаганнях брали участь хореографічні колективи Київської, Черкаської, Запорізької, Житомирської та Сумської областей – переможці 1-х обласних відбіркових турів.

     Колектив "Веселка" відзначений журі за яскравий та професійний виступ і сюжетну відповідність сценічних костюмів. Тому був запрошений до участі в третьому Всеукраїнському турі та Гала-концерті VІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського, який заплановано на жовтень 2021 року в м.Києві.

     Степанівська селищна рада сердечно дякує  хореографічному колективу "Веселка" та керівнику Крючковій Тетяні за успіхи в навчанні мистецтву, талановиті виступи на всіх рівнях, бажає нових перемог та вдячних глядачів.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень