A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

У Степанівській громаді дбають про здоровий спосіб життя

    Спортивне життя в Степанівській громаді з часу її утворення розвивається по висхідній. Талановиті спортсмени здобувають перемоги в турнірах та спартакіадах із різних видів спорту, золоті медалі отримують футбольні команди Степанівської селищної ради за перемоги в змаганнях різного рівня, а кожний житель громади має можливість випробувати свої сили в різних видах спорту під час тренувань, що регулярно проходять в селищному центрі «Спорт для всіх». Тому пріорітетним напрямком для розвитку спортивного руху – є створення нових секцій та гуртків, які  дають можливість залучати все більшу кількість, як дітей, так і дорослих до спортивних занять.

09:30 04.09.2020

Відбулась нарада з питань підготовки проведення загальноселищного свята "День фізичної культури та спорту"

     В приміщенні Степанівської селищної ради 04 вересня 2020 року відбулась нарада з питань підготовки до проведення загальноселищного свята «День фізичної культури та спорту», що відбудеться на території Степанівського селищного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" 12 вересня 2020 року. На нараді були присутні: вчителі фізичної культури закладів загальної середньої освіти громади та інструктори з фізичної культури селищного центру «Спорт для всіх».  Головною темою зустрічі було обговорення формату проведення свята в умовах карантину викликаним коронавірусом COVID-19.

19:20 03.09.2020

Перше вересня в Степанівській ОТГ

         У перший день осені, 1 вересня, в Україні традиційно відзначають День знань – свято для першокласників і початок нового навчального року для всіх інших школярів, вчителів та батьків. У цьому році 43 дитини  зараховано до першого класу закладів  загальної середньої освіти Степанівської громади .

17:16 01.09.2020

Вболіваймо за наших спорсменів!

   Футбольна ветеранська команда «Хлібодар» Степанівської селищної ради з 2-6 вересня 2020 року братиме участь у Чемпіонаті України з футзалу серед ветеранів 60+, Кубок України з футзалу серед ветеранів 40+, 50+, який відбудуться в м.Одеса. Загальна сума коштів витрачених з місцевого бюджету на забезпечення участі становить 14500 гривень.

15:27 31.08.2020

Серпнева конференція працівників освіти Степанівської ОТГ 2020 року

         У четвер, 27 серпня 2020 року, управлінням освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області проведено серпневу конференцію, у форматі онлайн, за участі педагогічних працівників та очільника громади – Лукаша Володимира Олександровича.

10:02 28.08.2020

Відбулась зустріч з представниками ГО "Простір рівних можливостей" та працівниками сфери культури

  В приміщенні Степанівської селищної ради 26 серпня 2020 року відбулась зустріч з представниками ГО «Простір рівних можливостей» в рамках проєкту «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні (ПУЛЬС)» IREX. На заході були присутні голова Степанівської селищної ради Володимир Лукаш, начальник відділу культури, молоді та спорту УОКМС Степанівської селищної ради Богдан Плескань, керівники клубних закладів громади та бібліотекарі. Активно обговорювались питання розробки дієвих підходів у залученні активних громадян до розвитку сфери культури громади та пошуку ефективних методів виявлення потреб жителів Степанівської ОТГ.

16:00 26.08.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень