A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Паростки STEM-освіти у закладах Степанівської громади

Останнім часом у освітньому просторі України набирає обертів тренд STEAM-освіти.  STEAM-освіта  охоплює природничі науки (Science), технології (Technology), технічну творчість (Engineering), мистецтво (Art) та математику (Mathematics). Проте STEАM – це не просто технічна освіта, вона охоплює значно ширше поняття, а саме вдале поєднання креативності та технічних знань.

16:20 22.01.2020

Придбано шафу для хліба

З метою покращення матеріально-технічної бази харчоблоку Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, за кошти місцевого бюджету (11 500 гривень) придбано новеньку шафу для зберігання хліба. Дякуємо депутатському корпусу та голові Степанівської селищної ради Лукашу В. О. за створення умов якісного та безпечного харчування дітей та учнівської молоді.

13:37 22.01.2020

Нарада з керівниками закладів освіти

На базі Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області 17.01.2020 проведено нараду керівників закладів освіти громади. До порядку денного включено наступні питання:

15:51 17.01.2020

ПЕРЕМОГИ ВИХОВАНЦІВ ЗАКЛАДІВ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ (ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС "УКРАЇНСЬКИЙ СУВЕНІР")

  Щороку учні закладів освіти Степанівської селищної ради, які є вихованцями закладу позашкільної освіти Станції юних техніків Сумського району, беруть участь у Всеукраїнському конкурсі «Український сувенір». 20.12.2019 відбувся районний етап даного конкурсу, у якому були представлені роботи виконані у різноманітних техніках і з різних матеріалів: глини, дерева, соломи, лози, кукурудзиння, бісеру, тканини, ниток, солоного тіста тощо. Конкурс проводився за номінаціями: «Різдвяний янгол», «Народна іграшка», «Сувенір», «Художні вироби з рослинного матеріалу», «Картина», «Кераміка», «Художні вироби з тканини», «Лялька», «Новорічна ялинка», «Ялинкові прикраси».

15:11 15.01.2020

З Новим роком та Різдвом Христовим

Кожного року учнівська молодь вітає жителів та гостей Степанівської громади з новорічними та різдвяними святами. Учні Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів та Степанівської філії Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів завітали до управління освіти, культури, молоді та спорту. Молодь привітала працівників управління з неповторними зимовими святами, продемонструвавши прекрасні українські традиції. Щиро вдячні дітям за подарований прекрасний настрій, а керівникам закладів освіти за високий рівень підготовки!

08:30 15.01.2020

Щедрував-засівав творчій колектив Степанівського СБК

  За доброю традицією, до бюджетних установ, організацій та підприємств громади 14 січня 2019 року завітали щедрувальники, а саме працівники Степанівського селищного будинку культури та учасники художньої самодіяльності.Гомінкі пісні й рядження створили життєрадісну атмосферу свята.

14:15 14.01.2020

Щедрування від Степанівського селищного клубу

    Учасники творчого колективу Степанівського селищного клубу привітали працівників підприємств та державних установ Степанівської селищної ради з Щедрим Вечором, прийдешнім святом Святого Василя та Старим Новим Роком, як зазвичай називають його в народі. Лунали веселі щедрівки та різдвяні українські пісні. Виступ самодіяльних  артистів продемонстрував високий рівень творчої майстерності.

16:54 13.01.2020

З дружнім концертом аматори Степанівського селищного клубу завітали до с.Могриця

   Дружня атмосфера Могрицького будинку культури, щирі посмішки глядачів зустріли колектив Степанівського селищного клубу 12 січня 2020 року та налаштували  його на виступ. З перших хвилин концерту і до останньої миті в залі панувала дивовижна аура, що не залишила байдужими нікого, трепетна щемність і світлі помисли охопили кожного присутнього. Артисти Степанівської  художньої самодіяльності під керівництвом  Островського Леоніда Івановича, заслуженого діяча культури України надовго запам’ятаються глядачам своєю майстерністю розкривати чарівний світ мистецтва. Вистачало пісень, театральних номерів та живої музики на різні смаки.

08:15 13.01.2020

Пожежна безпека закладів освіти на КОНТРОЛІ!!

Сьогодні рівень особистої та колективної безпеки є одним із показників добробуту суспільства. В умовах децентралізації  створити безпечні умови перебування дітей громади у закладах освіти є надважливим завданням для органів місцевого самоврядування,.  особливо зважаючи на те у якому стані передані заклади загальної середньої  освіти до громади.  

23:24 12.01.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень