A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Вітаємо команду ФК "Степанівка" із занятим першим місцем Відкритого Чемпіонату Сумського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року

У неділю, 18 жовтня 2020 року, відбувся заключний тур Відкритого Чемпіонату Сумського району з футболу серед аматорських команд сезону 2020 року за результатами якого з рахунком 6:1 перемогла команда ФК «Степанівка» (тренер Семенець А.І.).

21:11 18.10.2020

ВІТАЄМО ВЕТЕРАНСЬКУ КОМАНДУ СТЕПАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ІЗ ЗАНЯТИМ ДРУГИМ МІСЦЕМ У ВІДКРИТОМУ КУБКУ СУМСЬКОГО РАЙОНУ!

Футбольна ветеранська команда Степанівської громади взяла участь у заключному турі Відкритого кубку Сумського району з футболу серед ветеранських команд, що проходив у смт Степанівка 17 жовтня 2020 року. Участь у змаганнях взяли п’ять команд.

21:01 18.10.2020

Степанівська громада вітає з Днем захисника України, святом Покрови Пресвятої Богородиці, Дня Українського козацтва

Прийміть найщиріші вітання з нагоди державного свята – Дня захисника України, Дня Українського козацтва, що символізує шану українців до визволителів рідної землі, до тих, хто сьогодні стоїть на варті незалежності України.

14:24 13.10.2020

Вітаємо ветеранську команду Степанівської громади із занятим другим місцем у черговому турі Відкритого кубку Сумського району!

Футбольна ветеранська команда Степанівської громади взяла участь у Відкритому кубку Сумського району з футболу серед ветеранських команд, що проходив у селі Токарі 11 жовтня 2020 року. Участь у змаганнях взяли п’ять команд з Сумського та Краснопільського районів.

08:22 12.10.2020

Степанівка спортивна. Панкратіон

Сучасне спортивне життя нашого селища важко уявити без панкратіону. Панкратіон – це давньогрецьке бойове мистецтво та вид спорту, уперше включеного до програми Олімпійських ігор Давньої Греції в 648 році до н.е. Поєднує в собі елементи боротьби і кулачного бою.

17:10 08.10.2020

Вітаємо аматорів Степанівського селищного будинку культури з перемогою у Міжнародному конкурсі!

Солісти та аматорські колективи Степанівського селищного будинку культури взяли участь у Міжнародному дистанційному фестивалі-конкурсі «Єднаймо Світ» (організатор «Європейська фестивальна-концертна молодіжна ліга», Продюсерський Центр Ігора Нетлюха «DS SOUND» та Телекомпанія «Моноліт TV» м.Львів), що проходив 26-27 вересня 2020 року.

09:56 01.10.2020

Участь у онлайн засіданні платформи «Молодь, спорт, культура»

        Представники управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради 30 вересня 2020 року взяли участь у онлайн засіданні Платформи «Молодь, спорт, культура». Онлайн-зустріч була присвячена обговоренню проєкту постанови Кабінету Міністрів України «Про затвердження Мінімальних стандартів забезпечення громадян культурними послугами».

16:22 30.09.2020

Вітаємо бібліотекарів Степанівської громади з професійним святом!

Шановні бібліотекарі Степанівської селищної ради! 30 вересня відзначається важливе свято – Всеукраїнський день бібліотек. Книга не перестає відігравати значну роль у житті кожної людини. Бібліотека – це скарбниця вікових знань та мудрості, викристалізуваної століттями праці науковців, письменників, поетів. Бібліотекарі – це люди, які є носіями інформації, хранителями літературних скарбів. І хоча у сучасному світі бібліотеки вже геть не такі, як 10 років тому, їх значення важко переоцінити. На сьогоднішній день бібліотеки Степанівської громади – це і центр освіти, і клуб за інтересами, і сховище знань, скарбів світової та вітчизняної класики.

08:32 30.09.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень