A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВШАНУВАННЯ ПАМ'ЯТІ ГЕРОЯ СТЕПАНІВСЬКОЇ ЗЕМЛІ СПАСЬОНОВА ВАСИЛЯ ВОЛОДИМИРОВИЧА

Дата: 23.07.2021 15:55
Кількість переглядів: 18

         Вічна пам'ять і жаль в серцях жителів Степанівської ТГ і всієї України за полеглих героїв нашої держави в підлій війні з російським агресором на сході нашої Батьківщини. 23 липня 2014 року стало сумною датою для багатьох українців. У результаті тяжкого осколкового поранення у м. Лисичанськ Луганської області помер підполковник Збройних сил України Спасьонов Василь Володимирович, начальник протиповітряної оборони 51 бригади, якого поховали на день Святого Володимира у мальовничому селі Житані Волинської області. Проводжали в останню путь на Волині, а оплакували ще й у рідній Степанівці на Сумщині, адже  саме тут Василь Володимирович народився, тут пройшло його дитинство, шкільні роки, юність. 

     Минуло 7 років від дня смерті нашого земляка,  великого патріота своєї Батьківщини, справжнього Героя України - Спасьонова Василя Володимировича. 

   Трагічна подія зібрала односельців біля меморіальної дошки, яка розміщена на фасаді Степанівської філії Степанівської ЗОШ І – ІІІ ступенів Степанівської селищної ради (саме в ній навчався Вася).  У цей день звучало багато слів вдячності і гордості до нашого земляка від жителів Степанівки, працівників рідної школи, керівництва Степанівської селищної ради.

    Не обійшлося і без почесних гостей. Кожного року, до меморіальної дошки приїжджає родина Черниш - батьки бойового товариша Василя Володимировича із с. Кровне Сумського району Сумської області, якому він колись врятував життя. 

      Цього теплого літнього дня, присутні в зажурі схилили свої голови перед світлою пам’яттю Василя Володимировича Спасьонова, поклавши до його ніг квіти і вшанувавши його пам'ять хвилиною мовчання, дякуючи йому за його немеркнучий подвиг, за безхмарне та мирне небо над головою… Вічна пам'ять тобі, Герою! Вічна слава!

 

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень