A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВИСТУП ЛЕГКОАТЛЕТІВ СТЕПАНІВСЬКОЇ ТГ НА ЧЕМПІОНАТІ ЄВРОПИ

Дата: 20.07.2021 15:54
Кількість переглядів: 13

       Спортсмени Степанівської ТГ представили громаду на чемпіонаті Європи з легкої атлетики серед юніорів, який відбувся 15-18 липня в м.Таллін (Естонія). Збірну команду України склали 40 легкоатлетів. Від Сумської області до складу команди увійшли 3 спортсмени: Криловецька Софія, Рущак Микола, Шелест Єгор, жителі Степанівської територіальної громади та вихованці сімейного тандему тренерів комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Степанівської селищної ради Шелеста Олексія та Шелест Людмили

        Легкоатлети взяли участь у змаганнях зі спортивної ходьби на дистанції 10000 м. Слід зазначити, що спортсмени вперше виступали  у Чемпіонаті такого рівня та за рейтингом своїх результатів займали позиції у другому-третьому десятку своїх категорій, тож розраховувати на високі місця не приходилось. Тому ці змагання розглядались як можливість юним спортсменам набути необхідного змагального досвіду європейського рівня. У перший день змагань Софія Криловецька фінішувала на 27 позиції. Третього  дня змагань Микола Рущак та Єгор Шелест половину дистанції трималися в лідируючій групі, згодом лідери рейтингу збільшили швидкість і наші спортсмени почали відставати. У підсумку Микола Рущак фінішував 17-м, а Єгора Шелеста нажаль судді зняли з дистанції за недоліки в техніці ходьби.

   Після короткого відпочинку підготовка до змагань продовжиться. Микола Рущак виконав норматив, який дозволяє виступати на  Чемпіонаті світу серед юніорів, який відбудеться в серпні в м.Найробі (Кенія).

 

Фото -1  - Учасники чемпіонату Європи з легкої атлетики – Микола Рущак, Софія Криловецька, Шелест Єгор.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень