A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Діти та учнівська молодь Степанівської ОТГ отримали новорічні подарунки

Вперше новорічні свята в закладах освіти Степанівської селищної ради пройшли в умовах карантину. Відповідно до карантинних обмежень святкування новорічних свят проходило без участі батьків та запрошених гостей. Усі діти закладів дошкільної освіти, учні 1-4 класів та пільгова категорія учнівської молоді 5-11 класів закладів загальної середньої освіти отримали безкоштовні подарунки. Солодощі придбано за кошти місцевого бюджету на загальну суму 44 700 гривень.

13:01 30.12.2020

В Степанівській громаді відбувся забіг "Здоров'я!"

На передодні новорічних свят, в Степанівській громаді відбулось справжнє спортивно-оздоровче свято. 27 грудня 2020 року за ініціативи інструктора з фізичної культури Степанівського селищного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Асютченка Сергія та за  підтримки Степанівської селищної ради відбувся забіг-марафон «Здоров’я!». Погода сприяла проведенню спортивно-масового заходу в якому взяло участь близько двадцяти учасників спортивних секцій та гуртків.       

21:37 27.12.2020

НАГОДУЙ ПТАХІВ ВЗИМКУ

Заклади освіти Степанівської селищної ради з 08.12.2020 по 24.12.2020 долучились до загальнодержавної акції «Нагодуй птахів взимку». Метою зазначеної акції є допомога птахам, а саме розміщення годівничок на територіях шкіл, закладах дошкільної освіти та годування їх взимку. До акції долучилися навіть наймолодші мешканці громади. Діти знають, що птахи гинуть не тільки від холоду, а від голоду. Потрібно  допомагати  їм пережити складні зимові погодні умови. Недаремно говорять, що врятуємо птахів – врятуємо ліс. Тому час добрих справ триває! Долучайтесь! Кожна зернина – це не лише прояв милосердя до пернатих друзів – це посіяна вами зернина добра, яка обов’язково проросте, а у майбутньому дасть щедрий урожай людяності і відгукнеться у серцях оточуючих іншими добрими справами. Поспішайте творити добро!!!!

12:03 24.12.2020

16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА

Традиційно у закладах освіти Степанівської селищної ради з 25.11.2020 по 10.12.2020 проведено щорічну акцію «16 днів проти насильства». До проведення акції активно долучились педагоги, діти та батьки. У освітніх закладах проведено: анкетування, інформаційні години, бесіди, круглі столи, інформаційно-просвітницькі та арт-терапевтичні заняття, флешмоби, різноманітні конкурси, акції,  тренінги, ігри, перегляди відеороликів, виготовлення та розповсюдження буклетів, оформлення тематичних куточків, антикорупційні квести тощо.

11:52 11.12.2020

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень