A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СВЯТО ФУТБОЛУ - "КУБОК ПОКОЛІНЬ 2021"

Дата: 25.07.2021 16:11
Кількість переглядів: 21

     Традиційно в останні дні липня у Степанівській громаді відбувається грандіозне футбольне свято «Кубок Поколінь». Цей рік не був винятком, 25 липня шість футбольних команд різних поколінь розпочали безкомпромісну боротьбу на міні-футбольному майданчику селищного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". 

      Селищний голова Лукаш В.О. у своєму вітальному слові побажав учасникам змагань чесної боротьби, бадьорості духу і міцного здоров'я в здобутті поставленої мети, а для заохочення кожна команда отримає 1500 грн. Також  Володимир Олександрович привітав нашого земляка, вихованця ДЮСШ Степанівської селищної ради Сметаненка Олександра, вручивши сертифікат на 10000 грн, що допоможе йому гідно захищати честь рідного краю у Юнацькій збірній України під час Євро-2022, підготовка до якого триває. 

       До привітань спортсменам приєднався депутат селищної ради, директор ТОВ "Хлібодар" Карпенко С.М., побажав спортсменам громади та гостям турніру видовищної гри і позитивних переживань, і від свого імені визначив грошову винагороду переможцю турніру в розмірі 2000 грн.

       Після привітань творчих колективів Степанівської ТГ головний арбітр Шабан О.С. сигналізував про початок змагань. 

        В результаті групових протистоянь до фіналу вишли команди збірна 1990 року народження(капітан Малюченко Євгеній) та збірна 2004 року народження (капітан Сметаненко Ярослав). Після запеклого протистояння переможцями та володарями перехідного "Кубку поколінь 2021" стала команда 1990 року народження.

       Степанівська селищна рада сердечно вітає переможців і учасників змагань, бажає нових спортивних звершень і легкої долі на життєвому шляху.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень