A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Міжшкільний етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць Степанівської громади "Шкільні ігри" учнів 7-9 класів.

                   В черговий раз Степанівський ліцей Степанівської селищної ради 02.11.2023 р. став місцем проведення  Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць нашої громади - "Шкільні ігри",  що проходить  в рамках ініціативи "Пліч-о-пліч" за підтримки Президента України.   Шість команд ліцеїв, вікової категорії учнів 7-9 класів, серед яких команда «Жовто-блакитні крила» Новосуханівського, команда «Лідери» Підліснівського, команди «Чемпіон» та "Бешкетники"  Косівщинського,  команда "Діамант" Степанівського ліцеїв  та команда  «Тріумф» Степанівської філії Степанівського ліцею. Одразу після привітальних слів директорки Стапанівського ліцею Бузовської Наталії Миколаївни стіни спортивної зали заполонив дух відчайдушної боротьби і запального суперництва.

15:28 02.11.2023

Міжшкільний етап Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць Степанівської громади "Шкільні ігри" 

         Степанівський ліцей Степанівської селищної ради 31.10.2023 р. став місцем проведення  Всеукраїнського фізкультурно-оздоровчого заходу серед учнів та учениць нашої громади "Шкільні ігри"  що проходить  в рамках ініціативи "Пліч-о-пліч" за підтримки Президента України.   Шість команд ліцеїв вікової категорії учні 5-7 класів, а саме: Новосуханівського, Підліснівського, Косівщинського, 2 команди Степанівського ліцеїв та команда Степанівської філії Степанівського ліцею у відчайдушній боротьбі виборювали звання найсильнішого , найвправнішого й найкмітливішого.         За результатами стартів перше місце посіла команда " Вулкан" Косівщинського ліцею Степанівської селищної ради, друге місце - команда "Жовто-блакитні крила" Новосуханівського ліцею  Степанівської селищної ради, третє місце - команда "Тріумф" Степанівської філії Степанівського ліцею Степанівської селищної ради

15:54 31.10.2023

У Косівщинському ліцеї імені Лесі Українки Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області відзначили День української писемності та мови

У п’ятницю 27 жовтня 2023 року на базі Косівщинського ліцею, який носить ім’я талановитої української поетеси Лесі Українки, відбулися урочистості з нагоди відзначення Дня української писемності та мови. З цієї нагоди в закладі освіти зібралися знавці українського слова: учні, вчителі, керівники гуртків літературного краєзнавства. На заході були присутні заступник голови Сумської обласної державної адміністрації – начальника обласної військової адміністрації Олена Анатоліївна Бойко, директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Павлівна Гробова, член Національних спілок письменників, журналістів України Олександр Васильович Вертіль.

15:54 27.10.2023

БІБЛІОТЕЧНИЙ ФОНД СТЕПАНІВСЬКОЇ ГРОМАДИ ПОПОВНИВСЯ УКРАЇНОМОВНИМИ ВИДАННЯМИ

За сприяння Степанівської селищної ради із місцевого бюджету у жовтні поточного року було виділено 26 555 грн. на поповнення книжкового фонду  бібліотек Степанівської територіальної громади.

15:20 27.10.2023

Впевнена перемога колективу «DANCE GROUP EUPHORIA» у Міжнародному проєкті-конкурсі хореографічного мистецтва " WORLD OF TALENTS"!

21 жовтня на базі Сумського державного університету відбувся Міжнародний проєкт-конкурс хореографічного мистецтва " WORLD OF TALENTS"!, в якому традиційно взяли участь вихованці колективу «DANCE GROUP EUPHORIA»Степанівського СБК та приємно вразили своєю професійною майстерністю не тільки іменитих суддів, але й всіх присутніх та учасників хореографічного конкурсу.

13:47 23.10.2023

На базі Сумської дитячої бібліотеки-філії №3 відбувся методичний консалтинг «Сільські бібліотеки в реаліях війни».

Війна, що триває в Україні більше року, вплинула на усі без винятку сфери життя українців, навчила швидко реагувати на зміни, приймати рішення в умовах невизначеності і ризиків. Наразі культура стала другим фронтом. Поки наші військові боронять Україну на полі бою, митці і культурні діячі стали на захист інформаційного простору держави, національної спадщини, боронять національну ідентичність, популяризують українську історію, літературу та українську мову.

13:32 23.10.2023

Документальний проєкт "НЕЗЛАМНІ ДІТИ. Я ЧЕКАЮ"

Документальний проєкт "Незламні діти. Я чекаю" від українського незалежного медіа ONLINE.UA розповідає історії українських дітей, які побачили війну на рідній землі, але не покинули своїх мрій та переконань. Проєкт документує свідчення дітей про воєнні злочини рф проти українського народу та людяності. (https://www.youtube.com/watch?v=ZKtpFCrp1zM&t=12s)

08:34 18.10.2023

ВСЕСВІТНІЙ ДЕНЬ МЕНТАЛЬНОГО ЗДОРОВ’Я

День психічного здоров’я або ментального здоров’я у світі та в Україні відзначається щороку 10 жовтня. Свято покликане звернути увагу на проблеми, пов’язані з психічним станом людини та підтримки людей з подібними захворюваннями.

13:19 09.10.2023

1ЖОВТНЯ У СТЕПАНІВСЬКОМУ СБК ВІДБУВСЯ БЛАГОДІЙНИЙ КОНЦЕРТ «МУЖНІСТЬ ТА ЗВИТЯГА КРІЗЬ ВІКИ»

У неділю, 1 жовтня в  Степанівському СБК  провели благодійний концерт  до Дня захисників і захисниць України. Цього року в Україні вперше відзначали свято Покрови Пресвятої Богородиці, День козацтва, День територіальної оборони України та День Захисників і Захисниць України за новоюліанським церковним календарем і згідно Указу Президента України Володимира Зеленського

14:13 03.10.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень