A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

У РАМКАХ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» СЕЗОНУ 2024 РОКУ ВІДБУЛИСЬ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ З БАСКЕТБОЛУ СЕРЕД УЧНІВ ПІДЛІСНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ

У вівторок 16 січня 2024 року на базі Підліснівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області відбувся І етап спортивних змагань з баскетболу в рамках проєкту «ПЛІЧ-О ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ».

09:12 17.01.2024

ВІДЗНАКА ЗАСТУПНИКА КОМАНДУВАЧА СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ.

Кожен день відчайдушної боротьби українського народу за свободу, суверенітет, національну цілісність, недоторканість Української держави дається дорогою ціною життів і здоров’ям військових, які з перших днів боронять рубежі нашої країни. І тим більш приємно отримувати подяки від захисників.       Завітавши до Степанівської громади, заступник командувача Сухопутних військ Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Володимирович Нестеренко відзначив селищного голову Лукаша Володимира Олександровича та головного спеціаліста управління освіти, культури, молоді та спорту Дмитра Дмитровича Гречаніченка за особистий внесок у збереження суверенітету, зміцнення Держави та наближення Перемоги. 

13:13 09.01.2024

Про роботу Пунктів обігріву

У зв'язку з істотним зниженням температури повітря, відповідно до рішення виконавчого комітету Степанівської селищної ради №3476 від 27.12.2023 року,  з метою соціального захисту бездомних громадян в  зимовий період та попередження випадків переохолодження, відновлюється робота Пунктів обігріву на базі закладів культури та освіти Степанівської селищної ради, які розташовані за адресами:

15:40 05.01.2024

29 грудня до управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради із новорічно-різдвяними привітаннями завітали аматори сцени Степанівського селищного клубу.

З перших хвилин дійства працівники управління відчули себе учасниками свята, вони разом з артистами колядували, щедрували і від душі їм аплодували. Теплу і домашню атмосферу в установі  створила святково вбрана новорічна ялинка. 

11:29 29.12.2023

Цікаву та колоритну програму новорічно-різдвяних колядок для працівників управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради підготували вихованці вокального відділу КЗ «ЦПО – мистецька школа»

25 грудня, з колядою та віншуваннями на гостину до управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради завітали вихованці вокального відділу(викладач  Наталія МИХАЙЛИЧЕНКО) комунального закладу «Центр позашкільної освіти – мистецька школа» Степанівської селищної ради .

12:46 25.12.2023

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "ПОДАРУЙ ТЕПЛО ВОЇНАМ ЗСУ"

      Нарешті настав хвилюючий момент дарування теплоти сердець мешканців Степанівської громади воїнам, які невпинно і відчайдушно боронять спокій українців на найгарячіших напрямках оборони нашої країни. Працівники управління освіти, культури, молоді і спорту Степанівської селищної ради передали 22 грудня передали пакунки тепла, які протягом місяця дарували без винятку всі мешканці громади, воїнам 117 бригади ТРО, яка тримає рубежі на найгарячіших напрямках фронту.

12:47 22.12.2023

Чергові переможні титули для Степанівської громади у конкурсах– фестивалях хореографічного мистецтва «World of talent» та «Незламні Fest» вибороли вихованці хореографічного гуртка «Dance group Euphoria»

16-17 грудня у глядацькій залі Сумського державного університету відбулися  Міжнародний конкурс-фестиваль «World of talent»  та Всеукраїнський  конкурс – фестиваль хореографічного мистецтва «Незламні Fest», де танцювальний колектив «Dance group Euphoria»   (керівник – Будко М. М.) Степанівського селищного будинку культури показав свою високу техніку сучасного танцю, колоритні постановки, яскраві костюми та здобув найвищу нагороду Міжнародного конкурсу-фестивалю «World of talent»  - Гран-Прі та перші місця,  а саме:  

16:06 18.12.2023

14 ГРУДНЯ ВІДБУЛАСЯ НАРАДА БІБЛІОТЕЧНИХ ПРАЦІВНИКІВ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ НА ТЕМУ «ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ПЛАНУВАННЯ ТА ЗВІТНОСТІ РОБОТИ ПУБЛІЧНИХ БІБЛІОТЕК ГРОМАДИ В РЕАЛІЯХ ВОЄННОГО ЧАСУ»

Нараду відкрила начальник відділу культури, молоді та спорту управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Світлана РОДЯ.   Вона звернула увагу на законодавчі  інновації та закцентувала увагу на статистичній звітності  публічних бібліотек Степанівської громади за 2023 рік. Світлана Володимирівна вкотре  наголосила, що бібліотеки повинні стати місцем сили української громади, яка єднає, навчає та підтримує. Головне завдання бібліотек - популяризація читання, зокрема української книжки.

09:58 15.12.2023

БЛАГОДІЙНА АКЦІЯ "ПОДАРУЙ ТЕПЛО ВОЇНАМ ЗСУ"

    Працівники Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради започаткували акцію " Подаруй тепло воїнам ЗСУ". Працівники та вихованці закладів освіти, культури та спорту радо відгукнулись і взяли участь у благодійній ініціативі. Пакунки з необхідними речами, смаколиками та засобами особистої гігієни невдовзі вирушать до наших захисників та зігріють своїм теплом і любов'ю наших воїнів. Слід нагадати, що  благодійна акція ще не завершилася і є можливість  кожному взяти участь у ній.

16:05 14.12.2023

Відзначення Дня Святого Миколая

Цьогоріч у День Святого Миколая працівники Управління освіти, культури, молоді і спорту Степанівської селищної ради долучились до святкування разом з колективом і вихованцями КЗ  СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ "УЛЯНІВСЬКА СПЕЦІАЛЬНА ШКОЛА". Символічно, що головне дитяче свято відбулось у день відзначення  Збройних сил України.

16:43 06.12.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень