A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ХАЙ НЕБО БУДЕ МИРНИМ, А УКРАЇНА ЧИСТОЮ!

Наше навколишнє середовище щодня страждає від екоциду. Постійні обстріли, детонація мін, горіння лісів, підрив Каховської ГЕС – наслідки усіх цих екозлочинів будуть наздоганяти нас роками і навіть століттями. Ми повинні уже зараз почати роботу над ліквідацією наслідків екокатастрофи, підтримкою та відновленням українського довкілля. Сьогодні, як ніколи, потрібно об’єднувати зусилля та працювати у спільному напрямку – Перемога та екологічне відновлення України – Юлія Мархель, координаторка World Cleanup Day в Україні.

16:24 14.09.2023

Спортивне свято у Степанівській селищній територіальній громаді до Дня фізичної культури й спорту

Традиційно у другу суботу вересня в Україні відзначається свято всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту – День фізичної культури і спорту.

08:34 11.09.2023

УСПІШНИЙ ДЕБЮТ КОМАНДИ ІЗ СТЕПАНІВКИ У ВИЩИЙ ЛІЗІ ЛІТНЬОГО ЧЕМПІОНАТУ З ФУТЗАЛУ СЕРЕД КОМАНД-АМАТОРІВ МІСТА СУМИ

Відповідно до регламенту Літнього Чемпіонату з футзалу серед команд аматорів міста Суми змагання проходили в два етапа. Спершу команди, відповідно до жеребкування, були поділені на 4 групи і за результатами першого етапу команда «Хлібодар – Степанівка» без всяких перешкод вийшла до ВИЩОЇ ліги.

11:18 06.09.2023

КВІТКА СОНЯХА - НЕ ПРОСТО СИМВОЛ ІСТОРИЧНОЇ МУЖНОСТІ, ЦЕ – СИМВОЛ ЖИТТЯ УКРАЇНИ!

29 серпня в Україні відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України. Цей день встановлено Указом Президента України від 23 серпня 2019 року № 621 для увічнення героїзму військовослужбовців і добровольців, котрі віддали життя за батьківщину. Збереження і гідне вшанування пам’яті полеглих захисників України є священним обов’язком держави і суспільства.

10:00 29.08.2023

ЦЬОГОРІЧНЕ СПОРТИВНЕ СВЯТО «КУБОК ПОКОЛІНЬ 2023» ПРИСВЯЧЕНЕ ДНЮ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ.

У суботу, 29 липня на футбольному полі зі штучним покриттям  Степанівської громади відбулося спортивне свято «Кубок поколінь 2023», приурочене Дню Української Державності, встановлений Указом Президента України від 24 серпня 2021 року N 423 з метою утвердження понад тисячолітніх традицій українського державотворення, і дуже символічно, що проведення цього заходу і його мета співпали саме зі збереженням і культивуванням українських традицій, адже це і  є той фундамент, який покликаний затверджувати українську державність. 

12:07 31.07.2023

З ДНЕМ УКРАЇНСЬКОЇ ДЕРЖАВНОСТІ!

28 липня в Україні традиційно відзначають день Хрещення України-Руси, віддаючи шану князеві Володимиру Святославичу, який 988 року ініціював хрещення своїх підлеглих і своєї держави.

13:03 28.07.2023

Степанівській  громаді 5 років. Діяльність КУ « Центр  надання  соціальних  послуг» Степанівської селищної ради

      Соціальне обслуговування - найбільш складна, але безумовно найлюдяніша, система соціальної сфери, яка базується на принципі гуманізму та стосується кожного члена громади. Саме тому рішенням Степанівської селищної ради від 18.03.2021 року  була створена комунальна установа «Центр надання соціальних послуг» Степанівської селищної ради, для якої, в період реформування системи соціальних послуг, проведення структурних реформ та децентралізації фінансування установ та закладів соціальної сфери було дуже важливо не залишити без допомоги жодного мешканця громади, який потребував підтримки. Це і є один із найважливіших показників спроможності органів місцевого самоврядування. Центр був створений і почав функціонувати з 08 червня 2021 року.

11:23 14.07.2023

КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ – СИМВОЛ НЕЗАЛЕЖНОЇ ДЕРЖАВИ!

Є дати, які укріплюють націю, виражають дух народу, символізують його славне минуле, сьогодення й майбутнє. До їхнього числа, безумовно належить День Конституції України – свято волі, миру і доброї злагоди всіх громадян на основі закону і справедливості.

15:14 28.06.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень