A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ЗАПРОШУЄМО ДО УЧАСТІ У СОЦІАЛЬНОМУ ПРОЄКТІ «АКТИВНІ ПАРКИ – ЛОКАЦІЇ ЗДОРОВОЇ УКРАЇНИ» ВЕТЕРАНІВ ВІЙНИ, У ТОМУ ЧИСЛІ Й ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ – МЕШКАНЦІВ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

З метою інтеграції ветеранів війни Степанівської селищної ради у цивільне життя управління освіти, культури, молоді та спорту запрошує до участі в  соціальному проекті «Активні парки – локації здорової України» в якості координаторів (фахівців) ветеранів війни, у тому числі осіб з інвалідністю – мешканців села Косівщини Степанівської селищної територіальної громади(на території села знаходиться локація «Активні парки»).

11:25 26.02.2024

Навчальний захід в рамках проєкту канадської Програми підтримки миру та стабілізаційних зусиль Міністерства міжнародних справ Канади

Працівники управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради здійснили навчальний візит до Чернігівської області в рамках проєкту канадської Програми підтримки миру та стабілізаційних зусиль Міністерства міжнародних справ Канади

15:52 23.02.2024

Відкриття пам’ятної дошки випускнику Степанівського ліцею Степанівської селищної ради Горбаню Олександру Олександровичу

Пам’ять про героїв – захисників України навіки у серцях мешканців Степанівської громади. 23 лютого 2024 року працівники закладів та односельці зібрались задля вшанування Героїв нашої землі, які ціною життя відстояли мир і спокій.

15:20 23.02.2024

IІ регіональний  етап проекту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги"

У Косівщинському ліцеї ім. Лесі Українки 22 лютого відбувся II регіональний  етап проекту "Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги" , під час яких учні закладів загальної середньої освіти змагались у грі футзал.  Селищний голова Степанівської селищної ради Володимир ЛУКАШ відкрив змагання словами вдячності до юних спортсменів, побажав успіхів, згуртованості і чесної боротьби.

17:00 22.02.2024

РІДНА МОВА МАЄ ЗНАЧЕННЯ!!!

Кожного року 21 лютого увесь світ відзначає Міжнародний день рідної мови. Це свято досить молоде. Воно було запроваджено у листопаді 1999 року згідно тридцятої сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО з метою захисту мовної й культурної різноманітності. Історія свята, на жаль, має трагічний початок.

10:14 21.02.2024

З ДНЕМ ЄДНАННЯ, УКРАЇНЦІ!!!

День єднання - молоде свято, цього року ми святкуємо його лише втретє. У нього немає сформованих роками традицій, але в умовах війни воно набуло особливого сенсу - показати усьому світові, що ми сьогодні, як ніколи, - єдині та попри все будемо відстоювати свою незалежність і своє майбутнє.

13:28 16.02.2024

ДИПЛОМ ЛАУРЕАТА 1 ПРЕМІЇ НА ІІІ ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ ДВОТУРОВОМУ ФЕСТИВАЛІ-КОНКУРСІ МИСТЕЦТВ «РІЗДВЯНА УКРАЇНА» ОТРИМАЛИ ВИХОВАНЦІ ТАНЦЮВАЛЬНОГО КОЛЕКТИВУ «ВЕСЕЛКА» КЗ ЦПО – МИСТЕЦЬКА ШКОЛА

З 19 по 21 січня 2024 року в м. Києві проходив ІІІ Всеукраїнський двотуровий фестиваль-конкурс мистецтв «Різдвяна Україна» за підтримки Міністерства культури та інформаційної політики України, Міжнародного радіо «RADIO SFERA MUSIC», Асоціації діячів естрадного мистецтва України, продюсерського центру TUARON MANAGEMENT, в якому взяли участь вихованці комунального закладу Центр позашкільної освіти – мистецька школа. Вітаємо наших юних, але вже таких талановитих вихованців танцювального колективу «Веселка», лауреатів І Премії, які проявили непересічний талант в жанрі  «народна хореографія» з хореографічною композицією "Латгальська полька".

16:08 07.02.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень