A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Всеукраїнська акція єднання "День води"

29 вересня стартувала Всеукраїнська акція єднання «День води». Її проведення ініціює Асоціація професіоналів довкілля PAEW з метою привернення уваги до водозабезпечення, якості водних ресурсів та створення запиту на чисту воду, як гарант національної безпеки.

08:59 03.10.2023

ЖИТЕЛІ СЕЛА ПІДЛІСНІВКА ВІДЗНАЧИЛИ 327-у РІЧНИЦЮ ВІД ДНЯ ЗАСНУВАННЯ.

01 жовтня в селі Підліснівка відбувся урочистий захід, приурочений 327-й річниці заснування села. Зазвичай  святкування Дня села Підліснівка відбувалося на День Покрови Пресвятої Богородиці, яку ще з часів козацтва вважали покровителькою українських військ. В цей же день наша країна, починаючи з 2014 року,  відзначає День захисників і захисниць України.

16:51 02.10.2023

Всеукраїнська акція єднання "День води"

Колектив Підліснівського ліцею Степанівської селищної ради долучився до проведення Всеукраїнської акції єднання «День води» за  ініціативи  Асоціації професіоналів довкілля PAEW , з метою привернення уваги до водозабезпечення, якості водних ресурсів та створення запиту на чисту воду як гарант національної безпеки. Збережемо воду — збережемо разом  природу!  #День_води

13:27 29.09.2023

Всеукраїнська акція єднання "День води"

У час важких випробувань, трагічних подій та боротьби для кожного і для України в цілому вкрай важливим є обʼєднання зусиль і довкола збереження водойм, очистки берегів, раціональне водокористування.

12:48 29.09.2023

Всеукраїнська акція єднання "День води"

У час тяжких випробувань, трагічних подій та боротьби для кожного  з нас і для України в цілому вкрай важливим є обʼєднання зусиль і довкола збереження водойм, очистки берегів, раціональне водокористування.

10:59 29.09.2023

Шановні освітяни, вітаємо із Днем працівників освіти

Щороку, разом із золотом осені, приходить свято – День працівників освіти. Кожен з нас згадує своїх Вчителів – тих, хто долучив до книги, запалив іскорку знань, був старшим другом і порадником, кому ми зобов’язані своїми життєвими та професійними перемогами. Праця вчителя в школі чи працівника у дошкільній чи позашкільній установі – справа відповідальна. Учитель – не просто професія. Це покликання душі, вічний пошук істини та самовідданість.

10:38 29.09.2023

ЖИВІ, ДОКИ ПАМ′ЯТАЄМО!!!!!

Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.

10:08 29.09.2023

Шановні бібліотекарі!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

09:55 29.09.2023

У СТЕПАНІВЦІ ВІДБУВСЯ ДИТЯЧИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЧЕМПІОНІВ «ВІДКРИТІ УРОКИ ФУТБОЛУ»

Асоціація футболу України спільно з Міністерством освіти та науки та Національною поліцією України в рамках угоди з Дитячим фондом УЄФА «Children foundation» продовжують реалізацію в Україні соціальних спортивних дитячих проєктів. Зокрема, 24 вересня на футбольному полі смт.Степанівка Федерацією футболу Сумської області був проведений дитячий Фестиваль «Відкриті уроки футболу» для учнів Степанівської, Хотінської, Краснопільської, Бездрицької, Ворожбянської, Білопільської  громад.

13:32 25.09.2023

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДОЛУЧАЮТЬСЯ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ВЕЛИКОЇ ІНІЦІАТИВИ «ДЕНЬ ВОДИ».

У час важких випробувань, трагічних подій та боротьби для кожного і для України, в цілому, вкрай важливим є обʼєднання зусиль довкола збереження водойм, очистки берегів, раціонального водокористування.

13:39 22.09.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень