A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ЖИТЕЛІ СЕЛА ПІДЛІСНІВКА ВІДЗНАЧИЛИ 327-у РІЧНИЦЮ ВІД ДНЯ ЗАСНУВАННЯ.

Дата: 02.10.2023 16:51
Кількість переглядів: 68

01 жовтня в селі Підліснівка відбувся урочистий захід, приурочений 327-й річниці заснування села. Зазвичай  святкування Дня села Підліснівка відбувалося на День Покрови Пресвятої Богородиці, яку ще з часів козацтва вважали покровителькою українських військ. В цей же день наша країна, починаючи з 2014 року,  відзначає День захисників і захисниць України.

Цьогоріч День села Підліснівки ми вдруге поспіль відзначаємо в умовах воєнного стану. На превеликий жаль, ворог хоче знищити саме нашу історію та  національну самоідентичність, тому дуже важливо зберегти саме такі українські звичаї й традиції, як святкування Дня села. Захід проводився з обмеженою кількістю глядачів та з обов’язковим дотриманням безпекових вимог в умовах правового режиму воєнного стану.

День села відвідали: голова Степанівської селищної ради – Володимир ЛУКАШ; начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради – Антоніна КОЩІЙ; начальник відділу освіти – Олександр МАТЮШЕНКО; начальник відділу культури, молоді та спорту – Світлана РОДЯ та староста села Підліснівки – Олександр ТИМОХІН.

У своєму зверненні до жителів села Підліснівка очільник Степанівської громади побажав всім присутнім міцного здоров′я, стійкості духу, віри у Перемогу та мирного голубого неба.

За активну громадянську позицію, небайдужість до проблем громади, активну участь у житті села, допомозі Збройним Силам України, мужність і незламність духу, високий професіоналізм проявлений в умовах збройної агресії російської федерації проти України та з нагоди відзначення  327-ї річниці села Підліснівки подякою голови Степанівської селищної ради були нагороджені: Тимохін Олександр Миколайович – староста села Підліснівка; Литвиненко Світлана Василівна – депутат VIII скликання Степанівської селищної ради; Івашина Микола Михайлович – керуючий Підліснівського відділення ТОВ «Райз Північ»; Запрягайло Тетяна Василівна – приватний підприємець; Головченко Олександр Іванович – приватний підприємець; Діденко Віталій Анатолійович – інструктор з футболу центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Степанівської селищної ради ; народний аматорський вокальний жіночий ансамбль «Горлиця» Підліснівського сільського будинку культури Степанівської селищної ради; колектив Підліснівського сільського будинку культури Степанівської селищної ради; колектив Підліснівського ліцею Степанівської селищної ради; Колектив Підліснівського закладу дошкільної освіти (ясла-садок) «Малятко» Степанівської селищної ради.

З покровом і заступництвом Пресвятої Діви Марії ми пов’язуємо усі свої надії, адже своїми молитвами вона покриває нас від зла, печалі і негараздів. Бажаємо аби над кожним із нас вона розпростерла Свій Покров і оберігала український народ і батьківську землю, послала нам Перемогу, мир, здоров’я, злагоду та порозуміння. 

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень