A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ЗАКЛАДИ ОСВІТИ, КУЛЬТУРИ ТА СПОРТУ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ ДОЛУЧАЮТЬСЯ ДО РЕАЛІЗАЦІЇ ВЕЛИКОЇ ІНІЦІАТИВИ «ДЕНЬ ВОДИ».

Дата: 22.09.2023 13:39
Кількість переглядів: 10

У час важких випробувань, трагічних подій та боротьби для кожного і для України, в цілому, вкрай важливим є обʼєднання зусиль довкола збереження водойм, очистки берегів, раціонального водокористування.

Забезпеченість водою як громад, домогосподарств чи населених пунктів, так і бізнесу – сьогодні питання національної безпеки.

Асоціація професіоналів довкілля PAEW запрошує всі найактивніші громади, ЗВО, бізнеси, обʼєднання до спільної реалізації великої ініціативи.

Наказом управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради цю ініціативу підтримають працівники закладів освіти, культури та спорту, які 29 вересня проведуть очищення прибережних смуг водойм Степанівської селищної територіальної громади в рамках акції «День води».

По завершенню активності організатор – Асоціація PAEW просить всіх партнерів надіслати відео- та фотоматеріали, для створення єдиного всеукраїнського релізу «День води», а публікації в мережах розмістити з хештегом #День_води.

Україні потрібен громадський запит на чисту воду!

Робимо Україну чистішою разом.

Разом до ПЕРЕМОГИ!

Все буде Україна!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень