A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Шановні бібліотекарі!

Дата: 29.09.2023 09:55
Кількість переглядів: 38

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Всеукраїнського дня бібліотек. Це свято свідчить про глибоку повагу народу до своєї духовної спадщини, освіти, науки і культури, а також про визнання історичної ролі бібліотеки в житті суспільства.

Бібліотека — це одне з найдавніших культурних надбань людства, суть якого є незмінною упродовж всієї історії. Бібліотеки й дотепер залишаються особливим місцем, де люди мимоволі стишують голос, і чутно лише шурхіт сторінок, а повітря неповторно пахне типографською фарбою, клеєм і трохи пилом — адже книги можуть зберігатися століттями і дарувати свою мудрість не одному поколінню читачів. Любов до книги властива нашому народу здавна, а важливість бібліотек для національної освіти, науки та культури є очевидною для держави. Тому в Україні встановлено особливе свято — Всеукраїнський день бібліотек, який ми щороку відзначаємо 30 вересня.

Цьогоріч День бібліотек ми вдруге поспіль відзначаємо в умовах воєнного стану. На превеликий жаль, ворог хоче знищити саме нашу історію, культуру, мову, тому першочерговим завданням агресора є знищення осередків, де зберігаються всі надбання українського народу, і саме такими осередками є бібліотеки. Але, попри всі труднощі, щиро віримо в те, що вистоїмо і збережемо нашу національну самоідентичність.

Бажаємо вам, шановні бібліотекарі, творчої наснаги, міцного здоров’я, мирного неба,  натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у вашій благородній просвітницькій справі, а нашій славній Україні – Перемоги над російським окупантом!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень