A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ЖИВІ, ДОКИ ПАМ′ЯТАЄМО!!!!!

Дата: 29.09.2023 10:08
Кількість переглядів: 64

Захист своєї Вітчизни від зазіхань з боку тих, хто час від часу намагається загрожувати державним засадам будь-якої країни – свята справа. Вона вимагає від людей сміливості, честі та відваги, дуже часто величезної самопожертви і колосальної самовіддачі.

День захисників і захисниць України, яке традиційно відзначають на свято Покрови Пресвятої Богородиці, яку ще з часів козацтва вважали покровителькою українських військ  – передусім свято українських воїнів, завдяки яким ми втримали незалежність, маємо змогу жити своїм щоденним життям – працювати, творити, виховувати дітей.

Це свято – ще одна можливість подякувати за захист Силам оборони України. Наша подяка – не щось абстрактне і безособове, адже в кожного з нас є рідні, друзі, колеги, котрі служать у Силах оборони. На превеликий жаль,   в Степанівській територіальній громаді є воїни ЗСУ, які поклали своє життя на вівтар захисту суверенітету та незалежності України.

Памятаємо всіх поіменно. Працюємо над створенням Книги Памяті мужності та героїзму захисників і захисниць, які віддали своє життя в боротьбі за  незалежність України. А наразі запрошуємо вас до перегляду документального фільму «Живі, доки пам′ятаємо!» про загиблих воїнів, які, безпосередньо, є вихідцями із Степанівської територіальної громади.
Війна формує та гартує українську націю. Своїм героїзмом ми викликаємо
повагу і змінюємо світ. Боремося за свободу та незалежність, національну гідність.
Віримо, що нинішні захисники та захисниці здобудуть перемогу, а ми, в свою чергу, повинні забезпечувати нашій армії міцний тил – кожен у свій спосіб, але з максимальною самовіддачею, так, щоб це посилювало наших оборонців і наближало нашу Перемогу.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

ВСЕ БУДЕ УКРАЇНА!

СЛАВА УКРАЇНІ!

ГЕРОЯМ СЛАВА!

 


« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень