A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

У СТЕПАНІВЦІ ВІДБУВСЯ ДИТЯЧИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЧЕМПІОНІВ «ВІДКРИТІ УРОКИ ФУТБОЛУ»

Дата: 25.09.2023 13:32
Кількість переглядів: 39

Асоціація футболу України спільно з Міністерством освіти та науки та Національною поліцією України в рамках угоди з Дитячим фондом УЄФА «Children foundation» продовжують реалізацію в Україні соціальних спортивних дитячих проєктів. Зокрема, 24 вересня на футбольному полі смт.Степанівка Федерацією футболу Сумської області був проведений дитячий Фестиваль «Відкриті уроки футболу» для учнів Степанівської, Хотінської, Краснопільської, Бездрицької, Ворожбянської, Білопільської  громад.

Головна мета розвитку шкільного футболу в Україні – прищепити любов до популярної гри учням кожної школи. Дитячий Фестиваль Чемпіонів «Відкриті уроки футболу» є потужним поштовхом до розвитку шкільного футболу саме в Сумському районі.

На заході були присутні: Антоніна КОЩІЙ – начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради, Світлана РОДЯ – начальник відділу культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради, Андрій ПРОХОРОВИЧ – голова Асоціації футболу Сумської області, Альберт МОЛГАМОВ – голова Асоціації футболу Сумського району та Геннадій ДЕМ′ЯНЕНКО – голова Сумської районної ради.

Традиційно захід розпочався з виконання Гімну України та хвилини мовчання за загиблими під час російсько-української війни.

До присутніх зі словами звернулася очільник  освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Антоніна Степанівна Кощій, яка в своїй промові зазначила важливість розвитку  дитячого спорту саме сьогодні, коли в Україні йде повномасштабна війна, і саме найуразливішій категорії – нашим дітям в умовах важкого психологічного навантаження потрібно знаходити вихід та займатися вправами для зняття стресу та емоційної напруги.

Фестиваль Чемпіонів пройшов на одному диханні, учні вищезазначених громад мали змогу взяти участь в  цікавому квесті, підготовленому тренерами,  а ще для дітей дуже цікаво було поспілкуватися з представниками кінологічної служби та фахівцями з роботи по вибухо-небезпечним предметам. А по закінченню Фестивалю командам-учасникам були подаровані футболки та футбольні м′ячі.

Дякуємо збройним силам України за можливість жити у вільній країні та проводити різноманітні заходи для наших діток.

СЛАВА УКРАЇНІ!



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень