A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

5 ГРУДНЯ - МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ВОЛОНТЕРА

5 грудня у світі відзначається один з міжнародних днів ООН, присвячений людям, що займаються волонтерством - Міжнародний день волонтерів. Це свято  кожного, хто за велінням серця та покликом душі безкорисливими вчинками укріплює людську віру в ідеали добра й справедливості.

10:42 05.12.2023

ПАМ’ЯТАЄМО!ЄДНАЄМОСЯ!ПЕРЕМОЖЕМО!

Щороку в четверту суботу листопада Україна вшановує пам’ять жертв Голодомору 1932–1933 років і масових штучних голодів 1921–1923 і1946–1947 років.

13:26 24.11.2023

ЗАРЯДЖЕНІ ГІДНІСТЮ І ЖАГОЮ СВОБОДИ

21 листопада в Україні відзначають 10-ту річницю Революції Гідності. Боротьба українських громадян за свої права, яка отримала назву "Євромайдан", а згодом Революція Гідності, була наймасштабнішою подією в новітній історії України і логічним продовженням обстоювання прав людини та громадянина.

10:49 21.11.2023

Успішна участь у обласних змаганнях з греплінгу серед юнаків і дівчат.

        Обласні змагання з греплінгу серед юнаків і дівчат 2009-2010, 2011-2012, 2013-2014 р.н. відбулись 18.11.2023 у МЦ "Романтика" м. Суми. Степанівську громаду представляли спортсмени селищного центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх": Асютченко Кіріл, Сизоненко Дар'я, Горбань Олександр, Гладкий Назар, Трофименко Артем.

13:04 20.11.2023

Свою дебютну програму на фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва представили найменші учасники хореографічного гуртка "Dance group Euphoria" Степанівського селищного Будинку культури – вихованці команди «Mini_size_euphoria».

18 листопада в актовій залі Сумського державного університету пройшов Всеукраїнський фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «MEGA FREEDOM», який проводився з метою організації творчого дозвілля дітей та молоді, популяризації хореографічного мистецтва, створення платформи для обміну досвідом та творчого спілкування. Свою дебютну програму на фестивалі-конкурсі хореографічного мистецтва представили і найменші учасники хореографічного гуртка "Dance group Euphoria» Степанівського селищного Будинку культури – вихованці команди «Mini_size_euphoria» "(керівник – Марина БУДКО)  та посіли II місце серед танцівників цієї вікової категорії. Дуже вдалий і обнадійливий результат для наших найменшеньких. Вітаємо інші  команди хореографічного гуртка "Dance group Euphoria" із такими зайнятими призовими місцями: - команда «One team» - II місце - команда «Dream team» - II місце Щиро вітаємо хореографічний колектив "Dance group Euphoria" Степанівського селищного Будинку культури та його керівника – Марину Миколаївну з перемогами та бажаємо нових творчих досягнень. Щиро дякуємо захисникам України за можливість жити і творити у вільній країні. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ! СЛАВА УКРАЇНІ!   ГЕРОЯМ СЛАВА!

11:41 20.11.2023

Перемога на Всеукраїнському хореографічному фестивалі «ТАНЦЮЮЧА НАЦІЯ»

5 листопада у Сумському державному університеті відбувся Всеукраїнський хореографічний фестиваль-конкурс «Танцююча нація», який було організовано окремим культурним центром Всеукраїнської спілки офіцерів України. На цьому фестивалі вихованці хореграфічного гуртка "Dance group Euphoria" Степанівського селищного Будинку культури  традиційно завоювали не тільки дружні оплески від глядачів але й отримали такі призові  місця :

12:03 07.11.2023

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень