A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ДЛЯ ЗАКЛАДІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ СТЕПАНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ ПРИДБАНО ШІСТЬ НОУТБУКІВ ТА ШІСТЬ БАГАТОФУНКЦІОНАЛЬНИХ ПРИСТРОЇВ (ПРИНТЕРІВ)

З метою організації якісного освітнього процесу в закладах дошкільної освіти громади під час дистанційного навчання, спричиненого правовим режимом воєнного стану, за кошти місцевого бюджету Степанівської селищної територіальної громади в грудні 2023 року придбано шість ноутбуків та шість багатофункціональних пристроїв (принтерів). Загальна сума видатків на придбання комп’ютерної техніки склала 159,000 тис. гривень.

10:25 24.01.2024

" Соборність України - соборність наших душ "

Щороку 22 січня у день проголошення Акта Злуки Української Народної Республіки (УНР) та Західноукраїнської Народної Республіки (ЗУНР) Україна відзначає День Соборності. Офіційно це свято встановлено Указом Президента України “Про День соборності України” від 21 січня 1999 року № 42.

09:04 22.01.2024

У НОВОСУХАНІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ СТАРТУВАВ І (ШКІЛЬНИЙ) ЕТАП ЗМАГАНЬ В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Учні Новосуханівського ліцею долучились до І етапу Всеукраїнських шкільних ігор в рамках ініціативи Президента України від 17.01.2024 «ВСЕУКРАЇНСЬКА ШКІЛЬНА ЛІГА ПЛІЧ-О-ПЛІЧ». Переможці готуються до II етапу змагань.

10:43 19.01.2024

У СТЕПАНІВСЬКОМУ ЛІЦЕЇ СТАРТУВАВ І (ШКІЛЬНИЙ) ЕТАП ЗМАГАНЬ З ФУТЗАЛУ В РАМКАХ РЕАЛІЗАЦІЮ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ. ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ»

Степанівка давно славиться своїми спортивними здобутками. Дуже символічно, що в Степанівському ліцеї Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області саме з футзалу розпочався І (шкільний) етап змагань «Спортивні шкільні ліги Сумщини» у рамках реалізації проєкту «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» ініційованого Президентом України.

16:36 18.01.2024

І ЕТАП ЗМАГАННЬ З БАСКЕТБОЛУ «СПОРТИВНІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ СУМЩИНИ» ВІДБУЛИСЯ В КОСІВЩИНСЬКОМУ ЛІЦЕЇ ІМЕНІ ЛЕСІ УКРАЇНКИ

У рамках реалізації проєкту «Пліч-о Пліч. Всеукраїнські шкільні ліги» ініційованого Президентом України 17.01.2024 на базі Косівщинського ліцею імені Лесі Українки Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області відбувся І (шкільний) етап змагань з баскетболу серед учнів закладу загальної середньої освіти.

16:22 18.01.2024

У РАМКАХ ПРОЄКТУ «ПЛІЧ-О-ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ» СЕЗОНУ 2024 РОКУ ВІДБУЛИСЬ СПОРТИВНІ ЗМАГАННЯ З БАСКЕТБОЛУ СЕРЕД УЧНІВ ПІДЛІСНІВСЬКОГО ЛІЦЕЮ

У вівторок 16 січня 2024 року на базі Підліснівського ліцею Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області відбувся І етап спортивних змагань з баскетболу в рамках проєкту «ПЛІЧ-О ПЛІЧ ВСЕУКРАЇНСЬКІ ШКІЛЬНІ ЛІГИ».

09:12 17.01.2024

ВІДЗНАКА ЗАСТУПНИКА КОМАНДУВАЧА СУХОПУТНИХ ВІЙСЬК ЗБРОЙНИХ СИЛ УКРАЇНИ.

Кожен день відчайдушної боротьби українського народу за свободу, суверенітет, національну цілісність, недоторканість Української держави дається дорогою ціною життів і здоров’ям військових, які з перших днів боронять рубежі нашої країни. І тим більш приємно отримувати подяки від захисників.       Завітавши до Степанівської громади, заступник командувача Сухопутних військ Збройних Сил України, генерал-майор Олександр Володимирович Нестеренко відзначив селищного голову Лукаша Володимира Олександровича та головного спеціаліста управління освіти, культури, молоді та спорту Дмитра Дмитровича Гречаніченка за особистий внесок у збереження суверенітету, зміцнення Держави та наближення Перемоги. 

13:13 09.01.2024

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень