A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СВЯТКУВАНЯ ДНЯ ТОРОПИЛІВСЬКОГО МІКРОРАЙОНУ

Дата: 07.08.2021 10:06
Кількість переглядів: 19

       Традиційно до Дня будівельника, який відмічається у другу неділю серпня, жителі Торопилівського масиву смт Степанівка святкують День мікрорайону, Цей рік не став виключенням, адже після минулорічної перерви в проведенні масових заходів, спричиненої карантинними обмеженнями, жителі мікрорайону з радістю сприйняли звістку про святкування.

       Жителів та гостей Степанівки привітали улюблені артисти вокального та хореографічного жанрів нашої громади: народний аматорський вокальний ансамбль "Косів'яночка" , аматорський фолькльорний ансамбль "Яворина", учні Степанівської загальноосвітньої школи висловили  поетичні рядки про рідний край і малу батьківщину, навіть негода не змогла погіршити піднесеного настрою жиелів та гостей селища.

      З привітальним словом виступив селищний голова Володимир Олександрович Лукаш, подякував житилям громади та мікрорайону за свій внесок в майбутнє нашої громади та привітав наймолодшу жительку Торопилівки Затулу Аріну подарунком.

      Кульмінацією вечора стала святкова дискотека, під сучасну музику громада ласувала смачним шашликом, освіжаючими коктейлями, діти мали змогу безкоштовно відвідати атракціони.

 



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень