A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Участь команди "Хлібодар-Степанівська ТГ" у Чемпіонаті України з футзалу серед ветеранів

Дата: 15.09.2021 19:15
Кількість переглядів: 14

Команда «Хлібодар-Степанівка ТГ» взяла участь у Чемпіонаті України з футзалу серед ветеранів 50+ в м. Одеса.

Степанівці потрапили у групу В, де їх чекали наступні команди:

  1.  «Чорне море» (Одеса)
  2.  «ТДВ» (Львів)
  3.  «Енергія» Каховка (Донецька обл.)
  4.  «Благовісник» (Ніжин)

Отже, перша гра з командою «Чорне море» м. Одеса була надто напруженою. Команда на чолі з віце-чемпіоном світу, а зараз головним тренером збірної України з футзалу Олесандром Косенко була фаворитом. Одесити заволоділи ігровою перевагою і декілька разів могли її втілити в забиті м’ячі. Команда смт Степанівки вистояли і в подальшому на контратаках мали дві чудові нагоди забити. «Але не забиваєш ти – забивають тобі».

Під кінець першого тайму одесити змусили голкіпера «Хлібодара» діставати м’яч з воріт. У другому таймі команди знову обмінювались разючими атаками, але знову забили одесити. Відчулася майстерність віце-чемпіона світу Олександра Косенко.

Отже, 2-0 на користь Одеси.

Друга гра була не загорами «Благовісник» Ніжин команда, яку степанівці вже знали. З перших хвилин вони заволоділи ігровою перевагою і невдовзі зуміли забити. В подальшому «Хлібодар» награв купу моментів, але знову спацювало правило: «Не забиваєш ти – забивають тобі.» Ніжинці зрівняли рахунок. Степанівці останні хвилини провели в атаках, але на заваді стали стійка воріт та воротар. При явній перевазі маємо лише нічию 1-1.

Третя гра з «Енергія» Каховка Донецька обл., ще до початку гри набрала напружених обертів. Суперник вирішив перевірити вік гравців «Хлібодара», чим неабияк розлютив керівника команди і самих хлопців, степанівці почали гру з атак, але натомість отримали м’яч у свої ворота. Головне, що далі команда не розгубилася і налаштовували свої атаки одну за одною, степанівці зуміли зрівняти рахунок, а в середині другого тайму вийшли вперед. Кінцівка гри була за «Енергію», але на заваді стояв воротар «Хлібодара», який показав відмінну гру. За 10 секунд до закінчення він врятував свої ворота, розпочав атаку, яка завершилася взяттям воріт суперника разом із сереною. Рахунок 3-1, перша перемога, яка потім гарантувала степанівцям 3-те місце в групі.

Четверта гра з Львівським «ТДВ» відбулася майже відразу після гри з «Енергія», натомість львів’яни грали лише першу гру цього дня. Чудова команда, яка кожного року займала призові місця . В першому таймі суперник був активнішим більше володів м’ячем і тричі відправив м’яч у сітку «Хлібодара». У другому таймі степанівці зуміли частково змінити гру, відкрили рахунок забитим голом. Наприкінці матчу мали два майже 100% моменти, але не забили. Поразка 1-3 трете місце в групі гарантувало степанівцям вихід у півфінал першої ліги України з футзалу серед ветеранів 50+.

У півфіналі суперником «Хлібодар-Степанівська ТГ» виявилась команда «Баварія» з Енергодару Запорізької області. Степанівці підійшли до цієї гри втомлені і мали лише двох запасних гравців. «Баварія» натомість маючи у своєму складі десять рівноцінних гравців, з самого початку почала активні дії. На протязі двох таймів довела свою перевагу до 3-0. Степанівцям вдалося кілька виразних атак. Але м’яч вперто не залітав у ворота на заваді стала стійка воріт та воротар. Програвши півфінальну гру, степанівці залишились на третій сходинці першої ліги України з футзалу серед ветеранів 50+.

Вітаємо команду ветеранів Степанівської територіальної громади та бажаємо нових перемог.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень