A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

ВІДЗНАЧЕННЯ ДНЯ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ І СПОРТУ В СТЕПАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

Дата: 11.09.2021 13:12
Кількість переглядів: 43

       На базі спортивного комплексу центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх" 11 вересня мешканці громади відзначили День фізичної культури і спорту. Спортсмени  та жителі громади активно взяли участь у святі спорту, адже Степанівська ТГ славиться своїми спортивними досягненнями не тільки на теренах нашої держави а й за її межами.

       Голова Степанівської селищної ради Лукаш В.О. поздоровив всіх присутніх зі святом та нагородив кращих спортсменів і тренерів  подяками за сумлінну працю та подарунками.

        Інструктор з фізичної культури Асютченко С.О. запалив гостей та учасників свята "веселою руханкою" до якої доєдналися всі охочі, також продемонстрували свої вміння вихованці секції з боксу (інструктор Кочура Д.А.) . Учасники хореографічного колективу Степанівського селищного будинку культури " Dance Group Euphoria" ( керівник Будко М.М.) порадували присутніх запальним танцем.

        Свято продовжив матч  з міні-футболу вихованців ДЮСШ Степанівської селищної ради (тренер-викладач Акопов Ю.А.), та захоплюючі змагання з фітнесу та дитячого кросфіту інструктора з фізичної культури Асютченко С.О.

         Степанівська селищна рада щиро вітає жителів громади з Днем фізичної культури і спорту, бажає бадьорості духу, гарної вдачі та нових перемог.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень