A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Українські візерунки

Аматори Степанівського селищного будинку культури  Пастушенко Людмила Сергіївна та Юхненко Ірина Іванівна приняли участь у літературно-мистецькому заході «Українські візерунки» присвяченого Дню української писемності та мови.  Захід відбувся 11 листопада 2019 року в комунальному закладу Сумської обласної ради «Сумська обласна універсальна наукова бібліотека».

19:37 07.11.2019

Переможці районного фестивалю-конкурсу хорового та фольклорного мистецтва "Співодари 2019"

7 листопада 2019 року у великій залі Сумської районної ради відбулися районні святкові урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва. У рамках заходу також відбулася церемонія нагородження переможців районного фестивалю-конкурсу хорового та фольклорного мистецтва «Співодари-2019».

16:27 07.11.2019

Участь аматорів Степанівської селищної ради у районному фестивалі-конкурсі хорового та фольклорного мистецтва «Співодари-2019»

В приміщенні Юнаківського сільського будинку культури 26 жовтня 2019 року пройшов районний фестиваль-конкурс хорового та фольклорного мистецтва «Співодари-2019». Цього року фестиваль об’єднав близько 600 аматорів сцени:11 аматорських хорових колективів народного співу, 21 аматорський вокальний ансамбль та народний аматорський вокальний ансамбль народної пісні, 4 аматорських фольклорних колективів. Долучились до фестивалю-конкурсу 5 аматорських творчих колективів Степанівської селищної ради:

13:16 28.10.2019

Зустріч з експертами молодіжної політики та представниками ГО "Centre UA"

На базі Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищеної ради 25 жовтня 2019 року пройшла інформативна зустріч з експертами молодіжної політики та представниками ГО "Centre UA". Розглядались питання залучення молоді до життя громади, ефективність програми розвитку молоді у громаді та можливість залучення додаткових ресурсів до молодіжних проектів, заходів, ініціатив. Учні, педагогічні працівники, а також представники органів місцевого самоврядування активно обговорювали актуальні питання, що хвилюють молодь громади.

15:54 25.10.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень