A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Змагання з футболу на "Кубок поколінь"

З самого ранку, 28 липня 2019 року, біля Степанівського селищного центру «Спорт для всіх» було людно і весело. Громада  відзначала 71 річницю Степанівського футболу. Для участі у турнірі на «Кубок поколінь» футбольну форму одягли любителі цього виду спорту  різного віку. Заявлено було десять команд: команда ветеранів (капітан команди Беліба Олександр)

09:33 29.07.2019

Відкритий обласний фестиваль народної творчості "Дивограй"

В cелі Пустовійтівка, Роменського району, 12 липня в рамках Відкритого обласного фестивалю народної творчості «Дивограй», свою творчість дарував народний аматорський хоровий колектив Степанівського селищного клубу Степанівської селищної ради під керівництвом Назаренка М.П.

13:32 13.07.2019

Оздоровча кампанія влітку 2019 року

Двадцять дітей Степанівської громади з 10 по 30 липня відпочиватимуть у Державному позашкільному оздоровчому закладі санаторного типу "Ровесник". На виконання Програми оздоровлення та відпочинку дітей Степанівської селищної ради на 2019 рік, затвердженої рішенням 15 сесії 7 скликання Степанівської селищної ради, придбано путівки на загальну суму 100,0 тис. гривень, із них: 42,9 тис. гривень - кошти обласного бюджету, 57,1 тис. гривень - кошти місцевого бюджету. Дітей разом з батьками, організовано, підвезено до заміського табору автобусами Степанівської громади. Бажаємо гарного відпочинку.

16:01 10.07.2019

Святкування Івана Купала в Степанівській громаді

Свято Івана Купала – одне з найбільш видовищних та колоритних свят української культури. Воно оповите міфами та надзвичайними історіями, легендами та чарівними створіннями. Це свято трав, вогню та води. Тому святкування Івана Купала  можливість цікаво та гарно провести час. Жителі Степанівської громади зібралися  навколо п’яти купальських вогнищ, щоб гарно відпочити, зустрітися з друзями. Біля кожного вогнища аматори художньої самодіяльності співали купальських пісень, відтворювали стародавні традиції плетіння вінків, зав’язування стрічок на деревах  та ведення хороводів. Для малечі були організовані конкурси, розваги та святкові лотереї. Біля центрального вогнища (с. Глиняне) для дітей працювали безкоштовні атракціони. Крім того, усі присутні були приємно вражені феєричним вогняним шоу

18:10 07.07.2019

Регіональний фестиваль хорових колективів «Пісенне Посулля»

В рамках свята Івана Купала відбувся регіональний фестиваль хорових колективів "Пісенне Посулля" 6 липня 2019 року в смт. Недригайлів, де прийняв участь Степанівський народний аматорський колектив під керівництвом Назаренка М.П.

18:03 06.07.2019

Ремонтні роботи в закладах освіти

Щойно закінчився навчальний рік, відлунали останні дзвоники та прощальні акорди випускних вечорів, а заклади освіти Степанівської селищної ради  вже розпочали активну ремонтну кампанію з підготовки до нового навчального року. Перед її початком комісія у складі селищного голови  Лукаша В.О., начальника управління ОКМС Кощій А.С. та начальника відділу освіти Матюшенка О.В. проінспектували школи та дитячі садочки, обговорили проблемні питання з керівниками на нараді при  селищному голові та розробили заходи щодо проведення поточних ремонтів. Було прийнято рішення, що ремонтні роботи розпочнуться першими у закладах загальної середньої освіти та у дитячому садочку «Орлятко». Інші заклади дошкільної освіти закриватимуться на ремонт почергово: з 01.07.2019 – ЗДО «Жайворонок» та «Малятко», а з 15.07.2019 – ЗДО «Дзвіночок»

11:35 01.07.2019

Козацький радослав

На Конотопщині в селі Шаповалівка 29 червня пройшли урочисті заходи з нагоди 360-ї річниці перемоги українського війська в Конотопській битві. Понад 600 учасників мистецьких колективів з усіх куточків України дарувало своє мистецтво глядачам. Цікавими були виступи самодіяльних колективів кримських татар та виставка військової техніки. Родзинкою заходу стала реконструкція бою під Конотопом.

12:16 30.06.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень