A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Дякуємо тим, хто боровся за мир!

8 та 9 травня Степанівська громада провела масштабні заходи до Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та 74-ої річниці вигнання нацистів з України. Біля пам’ятників, меморіальних комплексів були проведені мітинги. Воїнів вшановували хвилиною мовчання,  а також всі бажаючи могли покласти квіти до братських могил та пам’ятників загиблим воїнам. У закладах культури відбулися концерти, бесіди та урочисті заходи  по вшануванню пам’яті загиблих.

09:24 10.05.2019

Урочистий захід до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

         У приміщенні Підліснівського сільського будинку культури Степанівської селищної ради, 8 травня пройшов урочистий захід до Дня пам’яті та примирення і Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

15:56 09.05.2019

Запрошуємо на свято!

Програма  святкових заходів під час проведення “Дня селища Степанівка” 11 травня 2019 року 10.00-10.30

02:29 08.05.2019

Вітаємо переможця!

Юрченко Назар, учень 7 класу Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області  виборов ІІІ місце на обласному етапі конкурсу сімейних дерев-родоводів «Нехай квітує дерево родинне». Назар провів глибоку науково-дослідницьку роботу щодо вивчення коріння свого роду до шостого покоління. Робота була представлена цікавими нарисами про свою родину. Бажаємо юному досліднику натхнення на нові цікаві пошуки.

02:23 03.05.2019

Участь у І етапі культурно-спортивного свята "Краща спортивна громада Сумщини 2019 року"

Чоловіча волейбольна команда Степанівської селищної ради у складі: Овчаренка Н., Маслова І., Затули Є., Петренка М., Чернишова А., Чернишова О., Сильмана Р., Трояна В., 13 квітня 2019 року взяла участь у І етапі обласного культурно-спортивного свята "Краща спортивна громада Сумщини 2019 року". У важкій боротьбі наші хлопці посіли п'яте місце серед одинадцяти команд Сумської області. Висловлюємо подяку селищному голові Лукашу В. О. за вагому підтримку спортсменів громади. Також хлопців підтримували вболівальники, які надихали спортсменів на перемогу.

08:28 23.04.2019

Вітаємо переможців!

21 квітня відбулася відкрита Першість ДЮСШ «Спартаковець» серед  дітей та підлітків з панкратіону. Спортсмени  Степанівської філії цієї школи (керівник Асютченко С.О.)   виявили бійцівський характер і  у чесному поєдинку здобули  перемогу.   Карпов Даніїл виборов І місце, Дорошенко Андрій  - ІІІ місце. Бажаємо юним спортсменам  зорепад перемог,  тренеру вдячних вихованців. Так тримати!

00:25 21.04.2019

Вітаємо переможців!

У рамках проведення XIII районного фестивалю хореографічного мистецтва «Гармонія весни», що проходив 19 квітня 2019 року в будинку культури Миколаївської громади Сумського району, хореографічний колектив «АСОРТІ» Підліснівського сільського будинку культури (керівник Пушило Олена) виборов ІІІ місце у трьох номінаціях цього фестивалю.

00:42 19.04.2019

«Dance group Euphoria» та «Дивограй» Степанівської громади підкорюють олімп «ЕВРО ФЕСТу-2019» у м.Львів

З 12 по 14  квітня у м. Львів відбувся Міжнародний фестиваль-конкурс «Євро фест-2019». За сприяння Степанівської селищної ради та підтримки батьківського колективу  в поїздці, самодіяльний хореографічний колектив  «Dance group Euphoria» (керівник Будко М.М.) Степанівського селищного будинку культури повернувся з перемогою – першим місцем у номінації «Сучасна  хореографія» середня та старша групи та  другим місцем  - середня молодша  група. Народний аматорський жіночий ансамбль «Дивограй» цього ж будинку культури (керівник Гладкий П.В.) не відстав від молодших самодіяльних митців і став лауреатом ІІ  премії у номінації «народний вокал».

23:27 18.04.2019

КРАЩИЙ ПОЖЕЖНИЙ - ЦЕ ТИ ОБЕРЕЖНИЙ

16 квітня 2019 року в залі Садівського будинку культури Сумським районним сектором Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області спільно з відділом освіти Сумської районної державної адміністрації був проведений районний етап фестивалю "Дружин юних пожежних" під девізом: «Кращий пожежний – це ти обережний!», у якому брало участь 10 шкіл району.

08:30 17.04.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень