A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ РІДНОЇ МОВИ

Відзначення Міжнародного дня рідної мови 21 лютого у закладах освіти Степанівської селищної ради уже стало традицією. Цього дня організовано і проведено ряд заходів: конкурси читців, лекції, години спілкування, мовно-літературні свята, виховні заходи, брей-ринги тощо. «Наша мова солов’їна» - під таким девізом пройшли уроки української мови у загальноосвітніх закладах. Педагоги та діти Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, разом з фольклорним ансамблем Степанівського селищного будинку культури «Яворина», організували зустріч поколінь «Українська пісня – мова душі народу». У всіх закладах загальної середньої освіти, з нагоди святкування Міжнародного дня рідної мови, учні брали участь у написанні «Диктанту єдності» на тему «Україна в нас одна».

11:48 21.02.2019

ДЕНЬ ВШАНУВАННЯ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

У закладах освіти і культури Степанівської селищної ради 20 лютого 2019 року проведено ряд заходів до 5-ої річниці Революції Гідності та увічнення пам"яті Героїв Небесної Сотні, патріотизму і мужності громадян, які постали на захист демократичних цінностей, прав і свободи людей, національних інтересів України та її Європейського вибору.

16:02 20.02.2019

Кубок імені Г. М. Юнака з волейболу

Запрошуємо всіх любителів волейболу на щорічні змагання "Кубок імені Г. М. Юнака", які відбудуться 23 лютого 2019 року в спортивній залі Підліснівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів. Початок змагань о 09.30.

20:36 19.02.2019

Вітаємо переможців!

            З метою пропаганди та популяризації науково-технічних знань серед учнівської молоді 19 лютого 2019 року в приміщення Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищної  ради проходили змагання серед гуртківців з початкового технічного моделювання Сумської районної станції юних техніків. Команда Степанівської ЗОШ (керівник Глазова О.І.) впевнено йшла до перемоги й здобула 1-місце в районних змаганнях. Тож бажаємо  легкого злету в обласному етапі цих змагань.

15:51 19.02.2019

Вітаємо переможця!

Вітаємо Кривоконь Євгенію, ученицю 3 класу Підліснівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області, яка під керівництвом педагога-організатора Будко Тетяни Олексіївни 17 лютого 2019 року виборола ІІ місце у Всеукраїнському  конкурсі дитячих робіт декоративно-прикладної творчості на протипожежну і техногенну тематику "Кращий пожежний - це ти обережний!".

16:10 18.02.2019

Районні змагання з волейболу

У Підліснівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 17 лютого 2019 року відбулися зональні районні змагання з волейболу за Першість Сумського району серед аматорів. Степанівську селищну раду представляло дві команди : с. Підліснівка та смт. Степанівка. Нажаль хлопцям не вдалося вийти із зони.

13:10 18.02.2019

Вітаємо переможця!

Вітаємо Дробну Анастасію, ученицю 4А класу Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради з перемогою в ІІІ (обласному) етапі Міжнародного конкурсу знавців української мови імені Петра Яцика та  її наставника Арнаутову Ніну Олексіївну, учителя початкових класів, спеціаліста вищої кваліфікаційної категорії, учителя-методиста . Бажаєм Насті та її учителю творчих успіхів та високих результатів у ІV (республіканському) етапі цього конкурсу.

19:15 17.02.2019

Ювілейна зустріч випускників минулих років у Степанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради

На зустрічі випускників минулих років, що відбулася 16 лютого 2019 року,  Степанівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради відзначала свій  30-ти річний ювілей  з Дня відкриття школи.

11:08 17.02.2019

Зустріч Міністра освіти і науки України Л.Гриневич з освітянами Сумщини

 Палка промова Міністра освіти і науки України Лілії Михайлівни Гриневич  на зустрічі з освітянами Сумщини, що  відбулася 15 лютого 2019 року , про здобутки впровадження реформи «Нова українська школа» вселяє впевненість, що ми на вірному шляху і зміни в освіті таки відбудуться.

08:47 17.02.2019

У Степанівській ОТГ вшанували учасників бойових дій на території інших держав

З метою гідного вшанування мужності, самовідданості, вірності військовому обов'язку воїнів-інтернаціоналістів 14 лютого 2019 року в Степанівському селищному будинку культури відбулися урочистості присвячені Дню вшанування учасників бойових дій на території інших держав. Святкова програма підготовлена вчительським та учнівським колективом Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, а також аматорами селищного будинку культури.

13:49 15.02.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень