A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Степанівські заклади культури в десятці кращих

13 квітня 2019 року  в театрі музичної  драми та комедії ім. Щепкіна  відбувся гала-концерт аматорів художної самодіяльності Сумського району як підсумок районного фестивалю-конкурсу «Хліборобська пісня 2019».

20:52 13.04.2019

Участь у районних змаганнях з шахів, шашок, настільного тенісу сезону 2019

Збірна команда Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області 06.04.2019 взяла участь у районних змаганнях на Першість Сумського району з шахів, шашок та настільного тенісу. В особистому заліку Нестеренко Вікторія виборола бронзову медаль з шашок. Учасники доклали максимум зусиль для перемоги, але цього разу вона була не на нашій стороні.

16:37 08.04.2019

ВЕСНЯНА ТОЛОКА В СТЕПАНІВСЬКІЙ ГРОМАДІ

      На виконання Рішення Виконавчого комітету Степанівської селищної ради від 21.03.2019 “Про затвердження заходів з благоустрою території селищної ради” та з метою забезпечення збереження та примноження зелених насаджень у населених пунктах Степанівської селищної ради, поліпшення естетичного, санітарного стану пришкільних територій і об’єктів масового перебування та відпочинку населення розпочався Місячник з благоустрою.      Заклади освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради активно включилися в загальноселищну толоку. Усі заклади прибрають прилеглу територію від минулорічного листя, готують квітники до висадки квітів крім того, заклади освітим відновлюють ігрові майданчики на території закладів. У зв'язку з відзначенням в області Всеукраїнського Дня Довкілля, Міжнародного Дня Землі, Воскресіння Христова, Дня праці, Дня Перемоги та Всесвітнього Дня охорони навколишнього природного середовища заклади освіти залучилися до місячника  "Сумська весна 2019". Зусиллями учнів прибрано прибережну р. Гуска та р.Сумка.

03:44 04.04.2019

Вітаємо дипломантів

Веб-сайт Степанівського ЗДО (ясла-садок) "Жайворонок" Степанівської селищної ради  став дипломантом обласного етапу  конкурсу на кращий Інтернет-сайт закладу дошкільної освіти у 2019 році в номінації за інформаційне наповнення. Колективу бажаємо успіхів у реалізації всіх творчих задумів та креативних ідей.

17:49 22.03.2019

"Хліборобська пісня-2019" підводить підсумки

 Степанівський селищний клуб  та Степанівський селищний будинок культури, за підсумками  журі фестивалю-конкурсу "Хліборобська пісня 2019",  увійшли до плеяди кращих клубних закладів  Сумського району в номінації  "Переможець фестивалю". Щиро вітаємо колективи, бажаємо  щедрих творчих ужинків та людської вдячності за нелегку, але таку потрібну людям працю.

18:27 20.03.2019

Участь у районних змаганнях з волейболу серед жінок сезону 2019 року

Жіноча збірна команда Степанівської селищної ради взяла участь у Першості Сумського району з волейболу серед жінок сезону 2019 року. Змагання проходили 17.03.2019 у спортивній залі Сумського державного університету. Дівчата отримали неоціненний досвід, пообіцявши, що повернуться наступного року "За перемогою".

12:57 18.03.2019

Змагання з настільного тенісу 2019

У Степанівській ОТГ 16.03.2019 відбулися змагання з настільного тенісу. У Першості Степанівської громади з настільного тенісу сезону 2019 змагання проходили в таких номінаціях: чоловіки громади; жінки громади; учнівська та студентська молодь віком до 18 років дівчата та юнаки; жінки та чоловіки галузі освіти. Серед чоловічого населення призові місця зайняли: І місце - Суяров Є. В., ІІ місце - Юнак С. М., ІІІ місце - Бабанін В. О. Серед жінок: І місце - Харченко Т. В., ІІ місце - Гордієнко В. М. У номінації учнівська та студентська молодь серед юнаків: І місце - Федоричев К. А., ІІ місце - Бутов М. О., ІІІ місце - Бабанін В. В. Серед дівчат: І місце - Забара О. О., ІІ місце - Шерстюк К. О., ІІІ місце - Хряпіна А. І. Серед працівників освіти місця розподілилися наступним чином, у чоловіків: І місце - Саралієв А. О., ІІ місце - Скоробагатько М. Л., ІІІ місце - Лазебний А. С. У жінок: І місце - Устименко А. В., ІІ місце - Барсукова М. М., ІІІ місце - Матюшенко О. О. Переможці нагороджені грамотами, медалями та грошовими винагородами.

21:09 17.03.2019

Першість Степанівської громади з настільного тенісу

Запрошуємо 16.03.2019 о 09.30 до спортивної зали Степанівської філії Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів для участі в змаганнях з настільного тенісу на Першість Степанівської громади сезону 2019 року. Змагання проводитимуться в номінаціях: працівники галузі освіти - чоловіки; працівники галузі освіти - жінки; учнівська та студентська молодь до 18 років - юнаки; учнівська та студентська молодь - дівчата; чоловіки громади; жінки громади.

12:35 13.03.2019

Жінка – найчарівніше творіння на Землі

10 березня жителі села Головашівка підготували своїми силами святковий концерт до Дня 8-го Березня. Місцеві аматори були у своїх виступах щирі і натхненні, а тому і глядачі їх зустрічали тепло з гучними аплодисментами. Усіх присутніх жінок зі святом привітав селищний голова Володимир Олександрович Лукаш та побажав щастя, благополуччя, посмішок і весняного настрою.Привітати зі святом Головашан приїхали митці самодіяльних аматорських колективів Степанівського  селищного будинку культури: фольклорний ансамбль «Яворина», народний жіночий самодіяльний вокальний ансамбль «Дивограй»,  самодіяльний вокальний ансамбль «Степанівські чарівниці», соліст самодіяльного народного хорового колективу Костянтин Петренко.

04:18 11.03.2019

Святковий концерт у заводському клубі

9 березня  в Степанівському селищному  клубі відбулась концертна програма з нагоди святкування Міжнародного дня жінок З вітальним словом до присутніх  дам звернувся Володимир Олександрович Лукаш. Також Володимир Олександрович згадав про ще одне свято – День народження Кобзаря Тараса Григоровича Шевченка  і його ставлення до жінок  та їх тяжкої долі за часів кріпацтва

03:32 10.03.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень