A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

Випускний вечір у Степанівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів

Святково прибрана глядацька зала Степанівського селищного клубу терпляче чекала на своїх найповажних гостей, відліковуючи останні хвилини до хвилюючої події. Уся шкільна родина зібралася на традиційне свято випускного вечора, щоб привітати 31 випуск Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради. Свідоцтво про повну загальну середню освіту вручили 27 учням, і серед них дві зірочки - Бондаренко Катя і Чумаченко Іра, які отримали найвищу нагороду за свою наполегливу працю у навчанні: свідоцтво з відзнакою та Золоту медаль.

08:27 29.06.2019

УВАГА!! ВАКАНСІЯ

Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради повідомляє, що на сьогодні є вакантні посади у закладах культури:  1) керівника драматичного гуртка Степанівського селищного будинку культури; 2) керівника ВІА Степанівського селищного будинку культури; 3) керівника гуртка Головашівського сільського клубу. Запрошуємо на роботу   завзятих, творчих, ініціативних, з відповідною освітою молодих людей

06:28 25.06.2019

Звіти керівників закладів освіти Степанівської селищної ради

Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 28 січня 2005 року № 55 «Про запровадження звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів» запрошуємо батьків та громадськість на звіти керівників закладів освіти Степанівської селищної ради, які відбудуться згідно з графіком:

13:45 19.06.2019

День вулиці Торопилівська

У Степанівській громаді 16 червня відзначили День вулиці Торопилівської. Захід розпочався теплими словами від голови Степанівської селищної ради Лукаша В.О., який побажав міцного здоров’я, багато років щасливого життя кожній сім’ї, а також нагородив подяками найактивніших жителів вулиці та вручив смачні подарунки.

13:47 18.06.2019

СВЯТКУВАННЯ МІЖНАРОДНОГО ДНЯ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ

Доброю традицією стало відзначати Міжнародний день захисту дітей масовими заходами в Степанівській громаді. Біля Степанівського селищного будинку культури з ранку 8 червня 2019 року свою роботу розпочали атракціони, виїзні магазини, а також запальні аніматори Леді Баг та Супер Кіт. Дітвора залюбки приймала участь в різноманітних конкурсах що проводили аніматори.

08:29 10.06.2019

Футбольний турнір у Степанівці

За ініціативи та підтримки голови Степанівської селищної ради Лукаша В. О., в рамках заходів до Міжнародного дня захисту дітей, 08.06.2019 в смт. Степанівці на футбольному полі зі штучним покриттям пройшли змагання з мініфутболу серед юнаків 2009 року народження та молодші. У турнірі взяли участь 4 (чотири) футбольні команди вихованців КЗ ДЮСШ Сумської районної ради. Степанівську ОТГ представляло дві команди на чолі з тренером-викладачем Акоповим Ю.А. За результатами змагання І місце посіла команда "Степанівка 1".

07:59 09.06.2019

Відпочинок влітку 2019 року

У закладах загальної середньої освіти Степанівської селищної ради 03.06.2019 розпочали роботу 6 (шість) пришкільник таборів відпочинку, в яких оздоровлюється 325 дітей Степанівської громади. На базі кожно закладу функціонує 2 табори відпочинку, а саме: Підліснівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - загальний та профільний табір туристичного спрямування; Стапанівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів - загальний та профільний табір мовного спрямування; Степанівська філія Степанівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів - загальний та профільний табір мистецького спрямування.

14:28 07.06.2019

Участь у обласному святі "Майбутнє України творити молодим"

01 ЧЕРВНЯ  2019 РОКУ ДЕПАРТАМЕНТОМ ОСВІТИ І НАУКИ, КОМУНАЛЬНИМ ЗАКЛАДОМ СУМСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ РАДИ- ОБЛАСНИМ ЦЕНТРОМ ПОЗАШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ТА РОБОТИ З ТАЛАНОВИТОЮ МОЛОДДЮ ТА НАВЧАЛЬНО-МЕТОДИЧНИМ ЦЕНРОМ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ У СУМСЬКІЙ ОБЛАСТІ

12:25 04.06.2019

Останній дзвоник у Степанівській ОТГ

Останній дзвоник у Степанівській об'єднаній територіальній громаді пройшов весело та урочисто. Традиційно уроків цього дня не було, проведені урочисті лінійки, на яких підведено підсумки 2018/2019 навчального року. Керівники закладів загальної середньої освіти відмітили кращих учнів. Начальник управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради Кощій А. С. оголосила подяки кращим педагогічним працівникам за підсумками року. Не залишилися школи і без подарунків. З метою покращення матеріально-технічної бази закладів освіти Лукаш В. О., голова Степанівської селищної ради, вручив директорам подарункові сертифікати на загальну суму 45,0 тис. гривень. Для якісного та змістовного проведення відпочинково-оздоровчої кампанії влітку 2019 року Володимир Олександрович подарував спортивний інвентар, вартість якого становить 12,0 тис. гривень. Вітаємо учнів та вчителів із закінченням навчального року.  

21:07 03.06.2019

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень