A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

150-ти річчя від дня народження Лесі Українки

З 1 лютого 2021 року в Косівщинському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів, який носить ім’я видатної української письменниці Лесі Українки розпочався цикл заходів, присвячених 150-річчю з дня народження поетеси.

17:23 25.02.2021

РОБОТА СПЕЦІАЛІСТІВ ПСИХОЛОГІЧНОЇ СЛУЖБИ З ПОДОЛАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИХ ПРОБЛЕМ, ПОРОДЖЕНИХ ПАНДЕМІЄЮ COVID – 19, У ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ОСВІТИ

Ситуація пандемії внесла багато суттєвих змін в діяльність закладів освіти. Це потребує осмислення ряду проблем, які стосуються як психології здоров’я окремої особистості, так і навчально-виховної діяльності всіх учасників освітнього процесу під час дистанційної взаємодії в період карантину.

15:03 25.02.2021

Футболісти ДЮСШ Степанівської селищної ради взяли участь у змаганнях на «Кубок ректора Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка з футзалу» серед юнаків U-17 і молодше

Футболісти КЗ ДЮСШ Степанівської селищної ради взяли участь у турнірі присвяченому 40-річчу НН Інституту фізичної культури Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка. 18 лютого 2021 року розіграти кубок «Кубок ректора Сумського державного педагогічного університету імені А.С. Макаренка з футзалу» виявили бажання шість команд з Недригайлова, Миколаївки, Ромен,  Бурині, Сумського району та Сум.

08:57 25.02.2021

У Степанівському ЗДО «Орлятко» встановлено станцію очистки води

З метою покращення якості питної води в закладах освіти Степанівської територіальної громади, за кошти місцевого бюджету, розпочато встановленння станції очистки води із системою зворотного осмосу. на сьогодні така станція встановлена в Степанівському закладі дошкільної освіти (ясла-садок) «Орлятко» Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області.

09:43 24.02.2021

Степанівська селищна бібліотека №1 Степанівської громади підтримала Всеукраїнський челендж до святкування 150-річного ювілею Лесі Українки!

У приміщенні селищної бібліотеки 19 лютого 2021 року відбувся літературно-музичний челендж до 150- річчя Лесі Українки «Слово, чому ти не твердая криця...» за участю дитячого вокального гуртка «Сузір'я» Степанівського селищного будинку культури (керівник Людмила Пастушенко).

09:47 20.02.2021

Відбувся перший шкільний конкурс-виставка учнівської творчості "Косівщинські візерунки", присвячений 150-ти річчю від дня народження Лесі Українки

На базі КЗ «Косівсщинської мистецької школи» Степанівської селищної ради 18 лютого 2021 року відбувся Перший шкільний конкурс-виставка учнівської творчості «Косівщинські візерунки», присвячений 150-ти річчю від дня народження Лесі Українки.

16:05 19.02.2021

Мистецька барикада "Лиш у снах до них в серденька заглядають стиха гості..."

З метою вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні 19 лютого 2021 року біля адмінбудівлі Степанівської селищної ради відбулося урочисте відкриття мистецької барикади «Лиш у снах до них в серденька заглядають стиха гості…» та алеї слави Героїв Небесної Сотні. На урочистому заході, який організували учнівський та педагогічний колективи Степанівської філії Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів, були присутні: голова громади, адмінперсонал, учні, вчителі та небайдужі жителі нашої громади.

11:43 19.02.2021

31 комплект нових парт подарували Степанівській ЗОШ ТОВ "ХАНЗЕ АГРІ УКРАЇНА"

З метою оснащення попередньо відремонтованого кабінету біології Степанівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Степанівської селищної ради Сумського району Сумської області за сприяння ТОВ «ХАНЗЕ АГРІ УКРАЇНА» завезено 31 комплект шкільних меблів (столи та стільці). Висловлюємо щиру подяку соціальним партнерам за допомогу! Ця підтримка – свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в громаді та розуміння непересічної важливості шкільного виховання.

15:35 18.02.2021

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень