A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

325 РІЧЧЯ СЕЛА ПІДЛІСНІВКА

Дата: 26.09.2021 21:21
Кількість переглядів: 50

       День народження рідного, затишного і миловидного села зібрало мешканців і гостей с. Підліснівка 25 вересня біля сільського будинку культури. Цьогоріч громада святкує 325 річний ювілей з дня заснування поселення, за свою багату історію рідна батьківщина зазнала часи розквіту і поневолення, випробування війною і розбудови.

        Святкування дня села почалося з виступу дитячих аніматорів, які розважили малечу цікавими конкурсами та шоу мильних бульбашок. Також ветерани підліснівського футболу зіграли товариські матчі з представниками різних поколінь футболістів у спортзалі Підліснівської ЗОШ. Офіційна частина свята відбувалась в глядацькій залі сільського будинку культури, перед яким організатори свята влаштували чудові фотозони, де всі охочі мали змогу зробити фото для історії.

         Під час вітання мешканців села і громади голова Степанівської селищної ради Володимир Олександрович Лукаш та староста Підліснівського старостату Олександр Миколайович Тимохін висловили теплі слова на адресу жителів, подякували за наполегливу, плідну працю на розвиток і розбудову рідного села, відмітили найактивніших подяками.

         Керуючий Підліснівського відділу ТОВ "Райз-Північ" Сергій Петрович Дрига також висловив теплі вітання та подарував  директору Підліснівської ЗОШ Воді Аліні Юріївні  сертифікат номіналом в  50 тисяч гривень на потреби закладу, також нагородив кращих працівників товариства. 

          Після привітань керівництва розпочалась концертна програма, яка не залишила байдужим жодного присутнього в залі. Мешканців Підліснівки вітали: хореографічний колектив "Асорті", вокальний ансамбль Степанівського селищного клубу, Микола Балим та Валерій Атаманчук, Дмитро Садовничий та улюбленці підліснівської -  сцени народний аматорський вокальний ансамбль "Горлиця". Після чого розпочалась святкова дискотека.

         Степанівська селищна рада щиро вітає мешканців Підліснівки з Днем села, бажає здоров'я, сил, наснаги і родинного щастя. Особлива подяка організаторам свята, керівнику Підліснівського сільського будинку культури Курасовій Аллі Миколаївні за чудову атмосферу і професійність.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень