A A A K K K
людям з порушенням зору
Управління освіти, культури, молоді та спорту Степанівської селищної ради
Сумського району Сумської області

СВЯТКОВИЙ КОНЦЕРТ КОСІВЩИНСЬКОЇ МИСТЕЦЬКОЇ ШКОЛИ

Дата: 29.05.2021 19:46
Кількість переглядів: 59

             Багата наша земля на таланти! Підтвердженням цих слів став звітний концерт Косівщинської мистецької школи  Степанівської селищної ради, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, що відбувся в стінах Степанівського селищного будинку культури. 

      Випускники та учні закладу представили свої художні номери в хореографічному, вокальному та музичному жанрах. Також порадували глядачів і вже добре відомі нашим жителям вихованці селищного будинку культури,  хореографічний колектив "Dance group Euphoria", представивши дві композиції сучасного танцю (контемп  та хіп-хоп) .

           Голова Степанівської селищної ради Лукаш Володимир Олександрович щиро привітав учнів та випускників школи за високі результати у навчанні, яскраві виступи, подякував викладацькому складу за титанічний труд заради дітей громади, адже юні мешканці усіх сіл громади мають змогу долучатися до мистецтва й досягати високих результатів у творчості.

           Директор комунального закладу "Косівщинська мистецька школа" Фідірко Олексій Андрійович подякував чудовій  степанівській публіці і учням свого закладу за старанність і успішні результати у навчанні мистецтву. 

            Кращі учні, були відзначені грамотами та призами, а випускники отримали дипломи й подарунки. Концерт пройшов на високому культурному і емоціональному рівні, вдячні глядачі невтомно аплодували прекрасним, талановитим виступам вихованців Косівщинської мистецької школи.



« повернутися

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень